Acasă Stiri Android Si Noutati Noile Samsung Galaxy J4 Prime si J6 Prime 2018, pret si dotari

Noile Samsung Galaxy J4 Prime si J6 Prime 2018, pret si dotari

2

Samsung Galaxy J4 Prime si J6 Prime sunt deja disponibile inca de la inceputul acestui an, insa cu o mica mentiune. Nu au terminatia “Prime” la sfarsit. Ne asteptam astfel la un mic upgrade pentru aceste doua modele de telefoane care sunt oricum destul de accesibile.

Astfel, Samsung Galaxy J4 Prime si J6 Prime ar urma sa soseasca cu procesoare Qualcomm Snapdragon si nu cu Exynos, sistemul de operare ar urma sa fie si el actualizat la versiunea Android 8.1 Oreo.

samsung galaxy j4 prime

SM-J415F si SM-J610F reprezinta numele de cod pentru aceste doua terminale ce vor fi lansate in curand. Se pare ca in afara de cele mentionate anterior, nu vor exista schimbari nici la capitolul dotari, nici la design.

Astfel, ne asteptam la un Samsung Galaxy J4 Prime cu display HD Super AMOLED de 5.5″, 2GB RAM si 16GB stocare interna, Android 8.1 si un procesor Snapdragon. Samsung Galaxy J6 Prime ar urma sa fie un telefon o idee mai mare, cel putin daca ne uitam la display. 5.6″, rezolutie HD si tehnologie Super AMOLED.

samsung galaxy j4 prime

Samsung Galaxy J4 Prime si J6 Prime

Lista dotarilor tehnice continua cu 3 sau 4GB RAM, 32 sau 64GB stocare interna si un singur senzor foto. Ambele telefoane vor avea carcasa din plastic. La ora actuala, J4 2018 costa la eMag 630 lei, J6 2018 in jur de 920 lei. Daca vor ajunge si in Romania, probabil ca preturile noilor modele nu vor fi foarte diferite.

REVEDEȚI PREZENTAREA
rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here