Connect with us

Stiri despre telefoane

Nokia 9, data lansare, pret posibil si specificatii tehnice

Published

on

Nokia 9, data lansare, pret posibil si specificatii tehnice pentru urmatorul flagship al celor de la Nokia. Deja stim ca in 2017 cei de la Nokia au revenit pe piata telefoanelor mobile si in sfarsit, au trecut peste orgolii si au telefoane cu Android.

Desi Nokia 8 este un telefon atractiv, multe voci au recunoscut ca nu este prea competitiv dintr-un anumit aspect. Acela se numeste design!

Nokia 9 vrea sa fie altfel si sa intre “in rand cu lumea”, din cele mai recente imagini, vedem ca arata surprinzator de bine!

Advertisement
nokia 9

nokia 9

Va fi cu siguranta menit sa concureze cu telefoanele momentului, ma refer la Samsung sau Apple, noile modele de la Huawei ce vor veni in curand, dar si cu LG V30.

Nokia 9, data lansare, pret posibil si specificatii tehnice

Observam un design ce aminteste putin de un S7 sau S6 Edge, ecranul va fi curbat si va fi de tip OLED. Acesta va avea cel mai probabil 6″, telefonul Nokia 9 va fi dotat si cu scanner de iris sau rezistenta la apa si praf.

Nokia 9 apare totusi in mai multe randari, prima poza este cea de actualitate si pare mai credibila decat cea de jos.

Nokia 9, data lansare, pret posibil si specificatii tehnice

6GB sau 8GB RAM, memorie de stocare de 128GB (fara slot MicroSD), senzor de amprente si setup de tip dual camera. Cele mai recente informatii, indica faptul ca Nokia 9 va avea un pret de aproximativ 900 USD si ca va sosi pana la final de 2017.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des