Connect with us

Stiri despre telefoane

Nokia X5 oficial incepand de maine, vine cu Helio P60

Published

on

Nokia X5 oficial incepand de maine, vine cu Helio P60 si breton. Poate chiar procesorul surprinde putin, un Nokia cu MediaTEK nu vezi mereu. Estte totusi un procesor “beton”, scoate mult in testele de bench.

Spre exemplu, peste 140.000 de puncte in cazul modelului Allview X5 Soul PRO, telefon dotat si el cu “breton” dar si cu Helio P60. Si cu denumirea pare a fi o mica incurcatura, in China se va vinde initial ca Nokia X5, global se va numi Nokia 5.1 Plus.

Nu este primul lor telefon cu “breton”, Nokia 6 s-a bucurat de aceasta titulatura. Noul model ce va vedea lumina zilei in data de 11 iulie 2018, va avea un pret ce va porni de la 150 euro, cel putin acestea sunt zvonurile initiale. Pretul pare destul de mic avand in vedere procesorul cu care va fi echipat, este adevarat ca initial, stiam ca Nokia X5 ar urma sa soseasca cu P23 si nu P60.

Advertisement

Per ansamblu, specificatiile tehnice sunt destul de bune. Pretul mai mic poate fi justificat si prin panoul cu o rezolutie numai HD, un display cu o diagonala de 5.86″. Cele doua camere foto principale vor avea senzori de 13MP si 5MP, senzorul secundar are 8MP. Intalnim inclusiv un jack audio, acumulatorul va avea o capacitate de 3000 mAh.

La capitolul design, nu prea avem ce sa-i reprosam. Notch, margini destul de inguste ale ecranului, senzor de amprente si aparent, partea din spate acoperita din sticla. Avand in vedere ca Nokia X5 isi va face aparitiia peste putin timp, putem astepta detaliile finale, fara alte speculatii.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des