Connect with us

Stiri despre telefoane

Nothing Phone (2a) apare în imagini reale, vedem ecranul și camerele

Published

on

Recent, compania Nothing a făcut un anunț legat de cel încă un telefon din portofoliul său, denumit Nothing Phone (2a), însă nu a oferit detalii concrete referitoare la design sau specificațiile tehnice ale dispozitivului.

Modelul este asteptat să debuteze pe piață spre sfârșitul acestei luni, poate în cadrul MWC 2024

Insă, s-a întâmplat ca pe pagina de Reddit a companiei să fie postate imagini ale presupusului Nothing Phone (2a). Deși aceste imagini nu mai sunt disponibile pe platformă, au fost deja distribuite pe canalele de social media.

Presupusul Nothing Phone (2a) apare protejat de o carcasă, oferind astfel o privire restricționată asupra designului său. Partea frontală a dispozitivuluitelefonului pare să includă un ecran perforat în partea centrală, în timp ce pe spatele telefonului se zvonește că va exista o versiune modificată a interfeței Glyph, caracteristică pentru brand, deși nu este clar vizibilă în imaginea disponibilă.

Advertisement

Sistem cu două camere dispuse orizontal

Nothing Phone (2a)

Nothing Phone (2a)

Se presupune că va include un ecran AMOLED (plat) de 6,7 inch cu suport pentru rezoluție Full HD+ și o rată de reîmprospătare de 120Hz. Pentru securitate, ar putea fi echipat cu un senzor de amprentă integrat în ecran.

Se așteaptă ca noul model să fie propulsat de procesorul Dimensity 7200 și să fie disponibil în versiuni cu până la 12 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare. Bateria de 4.920mAh și suportul pentru încărcare rapidă de 45W.

Camera frontală ar putea fi un model Sony IMX615 de 32 megapixeli, în timp ce pe spate se vor găsi o cameră principală Samsung GN9 de 50 megapixeli cu OIS și o lentilă ultra-wide Samsung JN1 de 50 megapixeli. Sistemul de operare preconizat este Nothing OS 2.5 bazat pe Android 14.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des