Connect with us

Nothing Phone trece prin benchmark, procesor Snapdragon 778G+ si 8GB memorie RAM, aflam astfel ce fel de chipset va avea acest mult asteptat telefon si cu ce performante ne intampina. A facut o vizita in Geekbench, prilej cu care aflam ca a reusit 797 puncte in single-core si 2803 puncte in multi-core.

Ce inseamna asta? Il putem plasa langa un Samsung Galaxy Note 20 sau Huawei P40. Deci, destul de performant. Procesorul acesta este folosit si de Honor 70 sau Motorola Edge 30. Putem trage si o concluzie legata de pret, acesta ar ajunge pana la 500 euro.

Nothing Phone este echipat si cu 8GB memorie RAM, va rula direct Android 12 cu interfata Nothing OS, acumulatorul cu o incarcare la 45W si placa grafica de tip Adreno 642L. Acest smartphone va sosi oficial in data de 12 iulie 2022 si interesant este ca pentru inceput, el va putea fi cumparat numai prin intermediul unei invitatii, destul de ciudata alegerea producatorului.

Nothing Phone procesor

Ramane de vazut daca acest nou terminal va starni un interes mare din partea potentialilor clienti, cert este ca deja se cunoaste in totalitate partea de design. Si daca ecranul nu ne aduce absolut nicio surpriza, partea din spate poate fi numita una originala si inedita.

Nothing Phone spate

Telefonul va fi vandut si intr-o editie cu carcasa transaprenta, insa nu vor fi vizibile componentele. Dar este o alegere inspirata, pare a fi un smartphone destul de simplu cu numai 2 camere foto principale si LED-uri pentru notificare la vedere. Clipul de mai jos este interesant, aflam cateva detalii in legatura cu procesul de fabricatie, materialele folosite si cateva secrete din spatele acestui proiect.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!