Connect with us

Este vorba despre un gadget mic si destul de popular in Romania, iata ca magazinul Lidl a ales sa aduca in oferta un smartwatch cu aplicatie si functii destul de interesante, dar nu nemaivazute pana acum. Produsul apare in catalogul acestei saptamani, asta inseamna ca daca va doriti asa ceva, ar fi timpul sa dati o fuga intr-un magazin Lidl.

Si nu este singurul gadget de acest gen, pe langa acest smartwatch, mai exista si un ceas care pare a fi unul clasic, dar are si el cateva functii inteligente si un pret ceva mai atractiv. Revenind acum la primul model, aflam ca pretul este de 199 lei si ca seamana cu un produs de la Apple, insa cu siguranta ca nu se ridica la nivelul acestuia.

Practic, nu are nicio denumire (apare Silvercrest ca brand), este pur si simplu un ceas fitness cu display color de 1.4 inch, conectivitate Bluetooth, rezistent la apa, masoara pasii facuti, nivelul de oxigen din sange, caloriile arse, ritmul cardiac, monitorizeaza calitatea seomnului si are chiar 3 ani garantie de la Lidl, cu un an in plus fata de ceea ce impune legea actuala. Se incarca prin USB, asta ar fi un avantaj fata de acei conectori magnetici.

surpriza lidl

Urmatorul model pare a aduce mai mult cu un ceas clasic, dar este si el dotat cu ceva functii inteligente, par mai putine fata de cel anterior si nici nu ni se prezinta vreo aplicatie. Vine sub brand Crivit, are ecranul luminat la atingerea unui buton, tot 3 ani garantie si fara conectivitate Bluetooth, asta inseamna ca nu poate comunica cu un telefon. Costa 129 lei la Lidl si are functie de pedometru, dar si de monitorizare a sanatatii, probabil ceva mai limitat.

ceas lidl silvercrest

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!