Connect with us

Stiri despre telefoane

eMag schimba taxa de livrare. Ce faci daca vrei sa comanzi mai multe produse

Published

on

Fie ca este vorba despre Marketplace, comenzi standard sau la easybox, incepand de astazi, cel mai mare magazin online din Romania va implementa o taxa unica per comanda, aceasta este in valoare de 9,99 lei (la easybox). Cunoastem ca pana acum cativa ani, livrarea era gratuita pentru cei ce comandau de la eMag.

Apoi, au introdus taxa si au implementat serviciul Genius pentru care ofera transport fara taxe. Deci, castigul cel mare a ramas tot la ei. Gratuitate va ramane in continuare pentru cei ce au Genius, dar numai pentru produsele marcate cu acest simbol. Insa, ce se intampla in cazul in care dai o comanda ce conţine produse de la mai mulţi selleri? Platesti de mai multe ori transportul?

emag taxa livrare 2022

Daca vrei sa plasezi o comanda ce implica mai multe produse de la vanzatori diferiti,  aceasta taxa se va aplica pentru fiecare seller in parte. Deci, daca ai adaugat in cosul de cumparaturi (spre exemplu) 3 produse de la 3 vanzatori diferiti, la final, vei plati 9.99 lei x3! eMag ne spune ca este vorba despre simplitate.

Advertisement

livrare emag 2022

„Oamenii cauta soluţii cat mai simple, care sa le ofere flexibilitate în organizarea timpului, iar cu ajutorul tehnologiei, livrarea la locker reuşeşte acest lucru, dovadă fiind adopţia foarte rapidă a acestei metode de către clienţi, deoarece astăzi, una din două comenzi plasate pe eMAG este livrată la easybox.

Mai mult, oferirea acestui serviciu de catre eMAG şi pentru comenzile plasate la selleri vine şi cu economii la bugetele clienţilor, care acum vor achita o taxa de livrare, în medie, cu 25% mai mică pentru fiecare comanda pe care o efectuează în Marketplace” – Stejara Pircan, Senior VP eMAG.

Revenind putin la eMag Genius, aflam ca acesta a ajuns la mai mult de 340.000 de clienţi activi in Romania. Acest serviciu ofera transport gratuit la easybox si livrare rapida.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
7 Comments

7 Comments

 1. Alin

  mai 3, 2022 at 19:41

  In general sunt mai scumpe produsele cu genius emag comparativ cu alte maazine online dar sint totusi de preferat datorită serviciilor genius. Si probabil ca datorită numărului mare de clienți genius s-a redus taxa de transport ceea ce este un lucru bun

 2. Alin

  mai 3, 2022 at 19:53

  Si este oarecum eronata stirea asta :NU toate produsele vor avea acea taxa unica ci numai magazinele care acceptă asta . Iar in legătură cu ;
  “Deci, daca ai adaugat in cosul de cumparaturi (spre exemplu) 3 produse de la 3 vanzatori diferiti, la final, vei plati 9.99 lei x3! ” nu pricep de ce te miri. Înainte trebuia sa dai mult mai mult daca comandai de la magazine diferite. Si oricum si acum va fi la fel la anumite magazine pt ca dupa cum am zis NU vor avea toate acea taxa unica prin emag indiferent daca ai genius sau nu

 3. Cosmin

  mai 3, 2022 at 22:13

  Pai asa am inteles de la ei… Si da, e ok ca platim 9.99 per comanda si nu mai mult. Nu cred ca “numai magazinele care accepta”. Acesti comercianti probabil ca sunt nevoiti sa urmeze anumite conditii.

  • Alin

   mai 3, 2022 at 22:50

   Eu sper sa ai dreptate dar deocamdată NU este asa. Am 50 de produse la favorite cu preturi cuprinse intre cativa zeci lei si cateva mii lei. Numai la o parte dintre ele imi apare 9.99
   O sa mai verific si zilele următoare

 4. Alin

  mai 5, 2022 at 15:51

  Eu ti-am spus ca ai anunțul eronat . L-am citit si si ei zic altceva:
  ” Taxa fixă de livrare la easybox este de 9.99 lei, indiferent dacă produsul ajunge a fi livrat din stocul eMAG sau din oferta unui reseller.”
  Ceea ce tu nu specifici ,deci NUMAI LA EASYBOX vor fi 9.99
  Modifica!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171