Nu Mai Merge Butonul Home – Ce Fac

Nu Mai Merge Butonul Home – Ce Fac

Se poate intampla sa se defecteze butonul home si sa nu mai raspunda la comenzi ceea ce poate fi frustrant deoarece iti poate transforma telefonul sau tableta intr-un obiect de decor.

Nefunctionarea butoanelor home / back  sau a butoanelor de volum poate interveni datorita defectarii circuitelor de pe placa de baza in zona respectiva, patrunderea lichidelor sau a prafului sau datorita uzurii.

In toate aceste cazuri costurile pentru repararea defectiunii se pot ridica la sume ne nu mai renteaza in principal daca ai un telefon sau o tableta ce au trecut de prima tinerete.

1

Din fericire, exista o rezolvare gratuita prin instalarea unor aplicatii ce tin loc de butonul home sau back in caz ca acestea nu mai functioneaza.

Aceste aplicatii de indata ce le instalezi iti vor creea pe ecran un buton virtual ce tine locul celui fizic. Am sa va prezint in continuare cateva dintre cele mai utile aplicatii de acest fel.

1. EasyTouch(Holo style)

Untitled

Este poate cea m ai utila aplicatie ce tine loc de butonul home, back, meniu, lock screen etc. sau poate face trecerea intre modul WiFi/3G/Bluetooth/GPS/Luminozitate, toate acestea numai prin apasarea unui simplu buton virtual aflat pe ecran.

Descarca Aplicatia Gratuit

2. EasyTouch(EVO version)

Untitled

Este practic o aplicatie identica cu cea prezentata mai sus numai ca este dezvoltata de alta companie. O puteti incerca pe aceasta in caz ca cea precedenta nu va multumeste.

Descarca Aplicatia Gratuit

3. Home Button

Untitled

Descarca Aplicatia Gratuit

4. Swipe Home Button

Si aceasta aplicatie este cel putin la fel de interesanta si utila in caz ca butonul fizic home nu mai functioneaza. Practic este un mod inedit de tine locul butonului buclucas, pe ecran nu va aparea niciun buton virtual, in schimb va trebui sa faci swipe pe ecran de jos in sus in zona butonului defect.

Untitled

Descarca Aplicatia Gratuit

5. Back Button (No root)

Untitled

O aplicatie ce inlocuieste de data aceasta butonul back in caz ca cel capacitiv nu mai functioneaza. Aplicatia va instala unul virtual pe ecran ce-l va inlocui pe cel defect.

Ai la dispozitie si o gramada de customizari si setari ce influenteaza functionarea sau aspectul acestui buton virtual.

Descarca Aplicatia Gratuit

Sigur te intereseaza si:

CITESTE SI:  Cum aflu ce senzori are telefonul meu Android si cum pot sa-i testez?
More from Cosmin

Iata cum schimbi culoarea in aplicatia de apelare a telefonului

Este vorba pur si simplu de aplicatia “phone” sau “telefon”, depinde in...
Citeste tot

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *