Connect with us

Stiri despre telefoane

Trustpilot.com sau care sunt cele mai bune magazine online din China

Published

on

Trustpilot.com nu este un site nou, nu este un proicet nou si de mult ma tin sa scriu un articol legat de acest site, unul in care toti clientii magazinelor online isi pot da cu parerea si pot publica recenzii.

Gasesti aici cam toate magazinele online din lume, cele din China dar si pe cele din Romania, numai la o cautare rapida am gasit recenzii si pareri ale clientilor legate de serviciile eMag, quickmobile.com, altex, etc.

Articolele review sunt si in limba romana acolo unde este cazul sau in limba engleza in cazul magazinelor online din China si oricine poate sa-si dea cu parerea si sa povesteasca experienta lui, livrarea, ambalajul produsului, timpul de livrare, comunicarea cu magazinul, etc. Din cate imi dau seama si din cate am citit chiar pe trustpilot.com, administratorii acestei platforme fac eforturi si incearca sa stearga recenziile false pentru a nu denatura adevarul.

Advertisement

TRUST1

Asta e cu dus si intors, pana la urma oricine poate scrie o recenzie falsa si o poate publica, fie ca e de bine fie ca este de rau si nu imi dau seama care este criterul dupa care cei de la trustpilot.com vad cand o recenzie este falsa.

Oricum, iata si cateva note pe care cele mai cunoscute magazine le-au obtinut, pentru a cauta si voi un anumit magazin, in campul “search for websites” introduceti numele comerciantului si apoi apasati pe lupa.

Care sunt cele mai bune magazine online din China si nu numai:TRUST1

Everbuying reviewnota 9.7 din 10

Advertisement

Gearbest reviewnota 8.6 din 10

Aliexpress reviewnota 2.9 din 10 si aici ceva este ciudat deoarece aliexpress.com este una dintre cele mai bune si mai sigura platforme, insa este ceva de genul okazii.ro. Asta inseamna ca produsele sunt vandute de diverse persoane si aliexpress.com este numai un intermediar, oricum nota este foarte mica si nu prea cred ca reflecta adevarul.

Tomtop reviewnota 7.4 din 10

Advertisement

Geekbuying reviewnota 8.2 din 10

TinyDeal reviewnota 4.1 din 10

Nu stau acum sa public toate notele obtinute de magazine, puteti cauta singuri accesand trustpilot.com, retineti ca aici conteaza foarte mult si cati oameni au acordat calificative unui anumit magazin!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des