Trustpilot.com sau care sunt cele mai bune magazine online din China

20

Trustpilot.com nu este un site nou, nu este un proicet nou si de mult ma tin sa scriu un articol legat de acest site, unul in care toti clientii magazinelor online isi pot da cu parerea si pot publica recenzii.

Gasesti aici cam toate magazinele online din lume, cele din China dar si pe cele din Romania, numai la o cautare rapida am gasit recenzii si pareri ale clientilor legate de serviciile eMag, quickmobile.com, altex, etc.

Articolele Review sunt si in limba romana acolo unde este cazul sau in limba engleza in cazul magazinelor online din China si oricine poate sa-si dea cu parerea si sa povesteasca experienta lui, livrarea, ambalajul produsului, timpul de livrare, comunicarea cu magazinul, etc. Din cate imi dau seama si din cate am citit chiar pe trustpilot.com, administratorii acestei platforme fac eforturi si incearca sa stearga recenziile false pentru a nu denatura adevarul.

TRUST1 Trustpilot.com sau care sunt cele mai bune magazine online din China

Asta e cu dus si intors, pana la urma oricine poate scrie o recenzie falsa si o poate publica, fie ca e de bine fie ca este de rau si nu imi dau seama care este criterul dupa care cei de la trustpilot.com vad cand o recenzie este falsa.

Oricum, iata si cateva note pe care cele mai cunoscute magazine le-au obtinut, pentru a cauta si voi un anumit magazin, in campul “search for websites” introduceti numele comerciantului si apoi apasati pe lupa.

Care sunt cele mai bune magazine online din China si nu numai:TRUST1 Trustpilot.com sau care sunt cele mai bune magazine online din China

CITESTE SI:  Reduceri aparent chiar pe bune la iHunt.ro!

Everbuying reviewnota 9.7 din 10

gearbest reviewnota 8.6 din 10

Aliexpress reviewnota 2.9 din 10 si aici ceva este ciudat deoarece aliexpress.com este una dintre cele mai bune si mai sigura platforme, insa este ceva de genul okazii.ro. Asta inseamna ca produsele sunt vandute de diverse persoane si aliexpress.com este numai un intermediar, oricum nota este foarte mica si nu prea cred ca reflecta adevarul.

TomTOP reviewnota 7.4 din 10

Geekbuying reviewnota 8.2 din 10

TinyDeal reviewnota 4.1 din 10

Nu stau acum sa public toate notele obtinute de magazine, puteti cauta singuri accesand trustpilot.com, retineti ca aici conteaza foarte mult si cati oameni au acordat calificative unui anumit magazin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord