Connect with us

Tutoriale telefon

OG YouTube deblocheaza pe telefon rezolutiile 720p, 1080p sau 1440p

Published

on

OG YouTube deblocheaza pe telefon rezolutiile 720p, 1080p sau 1440p – Ai un telefon ce are un ecran cu o rezolutie slaba de genul  960 x 540, 480 x 854 sau chair HD 1280 x 720 dar vrei sa vezi totusi pe YouTube clipuri la rezolutie mai mare?

Aplicatia OG YouTube este perfecta si tot ceea ce trebuie, este practic un YouTube modificat, aceleasi functionalitati si UI ca aplicatia YouTube standard, in plus sunt insa cateva setari tare ok, printre care si cea de download a fisierelor video sau audio! Aplicatia nu se gaseste in Google Play, insa poate fi descarcata gratuit de AICI si instalata pe telefon sau tableta.

Este o aplicatie cu terminatia.apk, ceea ce inseamna ca va trebui sa bifati din meniul setari-securitate “surse necunoscute”, ceea ce va permite dispozitivului vostru sa instaleze si alte aplicatii ce nu provin din Google Play.

Advertisement

Este important de stiut ca atunci cand o instalati va va aparea o fereastra ce va va cere sa actualizati YouTube, sariti peste acest pas si nu o actualizati. O deschideti si va arata ca un YouTube normal, insa cu ceva setari in plus.

Iata cum puteti sa va bucurati de rezolutii HD, FHD sau chiar mai mari pe orice telefon sau tableta! Retineti ca rezolutia 1440 nu functioneaza pe toate dispozitivele!

Deschizi aplicatia, intri in meniul “descarcari” si apoi bifezi “activati toate rezolutiile”. Acolo aveti posibilitatea de a bifa rezolutiile pe care le doriti, asa cum spuneam anterior, recomand sa bifati 1080p. 

Advertisement

Deschideti acum un clip in YouTube si veti vedea ca buteti selecta o calitate inalata si va veti putea bucura de imagini mai clare, asta in cazul in care clipul respectiv este filmat si “urcat” pe YouTube la rezolutii mari, insa cam toate clipurile de pe YouTube din ultima vreme sunt la rezolutii inalte.

ooo

Astea sunt setarile pentru rezolutii, tot in meniul “descarcari” sau “setari” puteti activa si alte setari pe care nu le veti gasi in cadrul aplicatiei YouTube! Daca aveti intrebari sau nelamuriri, puteti apela la rubrica “comentarii” de mai jos.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
13 Comments

13 Comments

 1. Razvan Coroian

  ianuarie 27, 2016 at 12:43

  Si se vede vreo diferenta daca rezolutia videoclipului e mai mare decat rezolutia ecranului?

 2. Lungu Florin

  ianuarie 27, 2016 at 14:53

  Destul de ok aplicatia, chiar nu stiam de ea, ms de recomandare. Singura optiune care lipseste e cea de repeat (loop) sau cel putin eu nu am dat de ea.

 3. StefanM

  ianuarie 27, 2016 at 16:46

  Am folosit app pentru filmulete copiilor dar acum nu mai functioneaza functia de download.
  Apare mesajul cu Loading… si ramane asa.
  Se mai intampla cuiva sau app a fost deja blocata de Youtube?

  • Cosmin

   ianuarie 27, 2016 at 17:35

   Observ ca pentru moment nu functioneaza descarcarea nici la mine, poate e ceva temporar.

 4. Daniel Pincova

  ianuarie 27, 2016 at 15:55

  Am instalat-o dar nu merge sa setez rezolutia pe youtube dar e fain ca poti sa asculti muzica cu ecranul blocat.

 5. Robert Dinu

  ianuarie 27, 2016 at 17:21

  Are ceva daca te conectezi cu contul de pe youtube-ul original ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des