Acasă Tutoriale telefon OG YouTube deblocheaza pe telefon rezolutiile 720p, 1080p sau 1440p

OG YouTube deblocheaza pe telefon rezolutiile 720p, 1080p sau 1440p

13

OG YouTube deblocheaza pe telefon rezolutiile 720p, 1080p sau 1440p – Ai un telefon ce are un ecran cu o rezolutie slaba de genul  960 x 540, 480 x 854 sau chair HD 1280 x 720 dar vrei sa vezi totusi pe YouTube clipuri la rezolutie mai mare?

Aplicatia OG YouTube este perfecta si tot ceea ce trebuie, este practic un YouTube modificat, aceleasi functionalitati si UI ca aplicatia YouTube standard, in plus sunt insa cateva setari tare ok, printre care si cea de download a fisierelor video sau audio! Aplicatia nu se gaseste in Google Play, insa poate fi descarcata gratuit de AICI si instalata pe telefon sau tableta.

Este o aplicatie cu terminatia.apk, ceea ce inseamna ca va trebui sa bifati din meniul setari-securitate “surse necunoscute”, ceea ce va permite dispozitivului vostru sa instaleze si alte aplicatii ce nu provin din Google Play.

Este important de stiut ca atunci cand o instalati va va aparea o fereastra ce va va cere sa actualizati YouTube, sariti peste acest pas si nu o actualizati. O deschideti si va arata ca un YouTube normal, insa cu ceva setari in plus.

Iata cum puteti sa va bucurati de rezolutii HD, FHD sau chiar mai mari pe orice telefon sau tableta! Retineti ca rezolutia 1440 nu functioneaza pe toate dispozitivele!

Deschizi aplicatia, intri in meniul “descarcari” si apoi bifezi “activati toate rezolutiile”. Acolo aveti posibilitatea de a bifa rezolutiile pe care le doriti, asa cum spuneam anterior, recomand sa bifati 1080p. 

Deschideti acum un clip in YouTube si veti vedea ca buteti selecta o calitate inalata si va veti putea bucura de imagini mai clare, asta in cazul in care clipul respectiv este filmat si “urcat” pe YouTube la rezolutii mari, insa cam toate clipurile de pe YouTube din ultima vreme sunt la rezolutii inalte.

ooo

Astea sunt setarile pentru rezolutii, tot in meniul “descarcari” sau “setari” puteti activa si alte setari pe care nu le veti gasi in cadrul aplicatiei YouTube! Daca aveti intrebari sau nelamuriri, puteti apela la rubrica “comentarii” de mai jos.