Prea multe nu ar fi de spus in acest caz, de acum incolo nu vom mai avea tocmai.ro deoarece acesta va fi inghitit de Olx.ro (fostul mercador)

OLX va cumpăra tocmai.ro, iar cele două site-uri de anunţuri vor fi rude prin alianţă cu magazinul on-line Emag.

Tranzacţia se va face la nivel internaţional, între grupurile-mamă. Sud-africanii de la Naspers, care controlează în România Emag şi OLX, vor prelua de la grupul norvegian Schibsted firma care controlează tocmai.ro.

După ce preluarea va fi dusă la bun sfârşit, pe piaţa românească a site-urilor de anunţuri, care copiază modelul eBay, vor mai rămâne doar doi jucători mari: OLX şi Okazii.ro.

sursa

tgfdszxz OLX Va Cumpara Tocmai.ro

Ramane ca singura ramasa dintre cele doua, adica Olx sa se razboiasca in continuare cu Okazii.ro si probabil ca o va face bine avand in vedere ca vine cu forte proaspete.

Personal prefer sa folosesc olx sau tocmai in detrimentul okazii, la cei din urma pana ajungi sa cumperi ceva te plictisesti, prea multi pasi de facut si in plus nici nu poti vedea din prima numarul de telefon al vanzatorului. Trebuie sa licitezi sau sa cumperi produsul pana dai de vanzator, aspect ce pe mine ma descurajeaza.

CITESTE SI:  Procesorul MediaTek P60 a fost anuntat oficial la MWC 2018

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord