Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy Note20 Ultra cu 108MP camera principala

Published

on

Samsung Galaxy Note20 Ultra incepe sa fie din ce in ce mai vizibil si astazi discutam prectic despre o confirmare. Una legata de senzorul foto principal, acesta va avea o rezolutie de 180MP.

Nu este prima data cand apare aceasta informatie, dar conform celor de la gsmarena.com care citaza ca sursa pe Roland Quandt, aceasta dotare este data ca fiind aproape sigura. Recent, Ice Universe ne dadea si mai multe detalii tehnice, le vedeti in captura foto de mai jos:

Samsung Galaxy Note20 Ultra cu 108MP camera principala

Samsung Galaxy Note20 Ultra cu 108MP camera principalaSenzorul va fi un Samsung Bright HM1 de 1 / 1,33 “, nu este deloc o surpriza deoarece este fix cel prezent acum pe Galaxy S20 ULTRA! Exista se pare si o mica modificare, se renunta la senzorul TOF si se face loc unei focalizari laser.

Samsung Galaxy Note20 Ultra / 108MP

Putem merge si mai departe, se pare ca deja sunt cunoscute si restul camerelor foto principale. Astfel, vom da de un senzor ultrawide ISOCELL Fast 2L3 de 12MP cu dimensiuni 1/2,55, dotat cu PDAF.

Advertisement

Nu va lipsi nici camera care se va ocupa de zoom, mai exact un senzor telephoto de 13MP, insa nu ne va mai oferi un zoom impresionant de 100X (ca in cazul lui S20 ULTRA), se pare ca exista o limita de 50X. Desigur, chiar si la 50X, nu putem spune ca este vorba despre un zoom optic.

Samsung Galaxy Note20 Ultra este asteptat sa fie dezvaluit oficial in data de 5 august 2020, data la care compania va organiza un eveniment in mediul online. Pe langa seria noua de telefoane, ne asteptam sa-l cunoastem si pe Samsung Galaxy Z Flip 5G, posibil si pe Samsung Galaxy Watch 3.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171