Connect with us

Operatorul de telefonie care a atras cei mai multi clienti, sunt statistici portabilitate aferente perioadei 01.06.2023-30.06.2023. Acestea vin de la platforma portabilitate.ro, una ce tine de ANCOM (Autoritatea Nationala pentru Administrare și Reglementare in Comunicatii).

Asta inseamna ca sunt date cat se poate de oficiale si chiar va recomand sa intrati pe acest site, mai aflati diverse stiri din domeniu, statistici, puteti afla chiar si de ce retea apartine un anumit numar de telefon mobil.

Dar acum, pe noi ne intereseaza sa cunoastem care este reteaua de telefonie mobila ce a reusit sa atraga cei mai multi abonati in luna precedenta, dar atentie, este vorba despre portare, nu despre abonamente noi.

Si ceva imi spune ca deja ati ghicit, este vorba chiar despre RCS & RDS, adica Digi Mobil. Si eu m-am portat la ei acum 2 ani de zile si nu pot spune ca imi pare rau. Semnal cam peste tot in Romania, un minus ar fi viteza interentului mobil, parca ceva mai scazuta in comparatie cu operatorul la care am fost abonat anterior.

Veti spune poate ca viteza este pana la urma cel mai important criteriu. Dar eu va spun ca depinde foarte mult de comportamentul utilizatorului si de nevoile sale. Estential este sa poti purta conversatii telefonice si sa ai net suficient de bun pentru a naviga in browser la nevoie sau sa nu te lase Waze-ul la greu in masina. Si Digi cred ca ofera asa ceva, fara probleme.

Acum, iata in tabelul de mai jos furnizorii care au primit cele mai multe numere de telefonie mobila in luna iunie 2023:

FurnizorNumar de abonati
RCS & RDS66.613
Vodafone România22.861
Orange România13.313
Telekom Romania Mobile7.489
Orange Romania Communications1.992

RCS & RDS a reusit performanta remarcabila de a atrage un numar de noi abonati care depaseste totalul abonatilor adunati de toate celelalte retele concurente. Si cred ca secretul este unul singur…preturile mici!

Citeste acum si: 

Cum vrea Honor sa sparga suprematia iPhone?

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!