baterie

Opinie – Cu ce ar trebui sa vina nou Samsung Galaxy S10?

Opinie - Cu ce ar trebui sa vina nou Samsung Galaxy S10?

Opinie – Cu ce ar trebui sa vina nou Samsung Galaxy S10? Poate este cam devreme sa discutam la obiect despre S10, in mod normal ar trebui sa-l vedem oficial la MWC 2019, asta inseamna finalul lunii februarie 2019.

Nici nu vom incerca sa facem momentan speculatii referitoare la eventualele dotari tehnice ale lui Samsung Galaxy S10, mai mult vom incerca sa ne dam seama cu cea ar trebui sa vina nou pe piata, asta in cazul in care vor sa atraga atentia.

S8 a fost cu adevarat o schimbare fata de S7, nu asta putem spune si despre S9 sau Note 9. Da, S9 si N9 au venit cu ceva imbunatatiri la interior si cu mici schimbari la nivel de design, totusi este ceva natural, trebuia sa se intample asta si cam atat.

Cu ce ar trebui sa vina nou Samsung Galaxy S10? Cred ca mai intai, am putea discuta despre ce nu ar trebui sa imprumute S10 de la concurenta. NU “breton”, NU capac spate “gradient”, nu 3 sau cinci camere foto si sa nu renunte la jack-ul audio.

Cred ca cei de la Samsung ar face bine de tot sa se uite putin si in “gradina” celor de la OPPO sau VIVO. De ce? Este simplu. Nici Samsung, nici Huawei si nici macar Xiaomi sau Asus nu au lansat in premiera telefoane cu senzor de amprente integrat in display si nici macar camere motorizate. Fie ca vorbim despre cea de selfie sau cele principale.

Samsung Galaxy S10

Opinie - Cu ce ar trebui sa vina nou Samsung Galaxy S10?

OPPO si VIVO au putut sa aduca ceva nou. Probabil ca au mai existat modele de telefoane cu astfel de functii si inaintea celor de la OPPO sau VIVO, posibil prototipuri. Noi discutam despre productia de serie si din anul 2018.

Da, deja am obosit sa vedem peste tot display Infinity, display cu breton si Snapdragon 845. Practic, in 2018, modelele flagship se deosebesc (putin) prin design si nu prin altceva.

Posibil ca pe langa Samsung Galaxy S10, cei de la Samsung sa anunte si un model aniversar, poate el sa aduca ceva cu adevarat nou, sa vedem si noi ca se poate. Sau poate le este frica, sa ne aducem putin aminte de LG si implicit, de G5. Model ce avea un design modular, insa nu s-a bucurat de foarte mare succes. Vom vedea ce se va intampla, insa pana acum, lucrurile nu se indreapta in directia cea buna.

Tot apar detalii legate de Samsung Galaxy S10, ba ca ar avea un spate “imprumutat” de la Huawei, ba 3 camere foto, insa nimic ce sa ne faca sa spunem WOW! Ramane de vazut.