baterie

PRET – Versiunea de Xiaomi MI 8 cu senzor de amprente in display

PRET - Versiunea de Xiaomi MI 8 cu senzor de amprente in display

Xiaomi MI 8 Screen Fingerprint este denumirea acestei versiuni care a fost anuntata oficial astazi, 19.09.2018. Este un telefon performant si atragator, avem parte si de cateva noutati, cunoastem si preturile variantelor.

Sincer sa fiu, ma asteptam la Xiaomi sa scoata un telefon prevazut cu senzor de amprente integrat in display, dar nu ma asteptam ca acesta sa fie de fapt un MI 8. Puteau sa mai astepte putin si sa puna asa ceva pe un telefon complet nou, fie ca ne referim la Mi Mix 3 sau de ce nu, la Xiaomi MI 8.

PRET - Versiunea de Xiaomi MI 8 cu senzor de amprente in display

Se pare ca au vrut sa se grabeasca putin si sa aiba in portofoliu un astfel de telefon.

Daca ati citit randurile de mai sus, probabil veti spune ca este total gresit ceea ce am scris. Da, asa este. Mai exista un Mi 8 cu senzor de amprente in display, insa nu este Xiaomi MI 8 Screen Fingerprint ci Explorer Edition, cel cu carcasa transparenta!

Astfel, am putea spune ca de fapt, modelul lansat astazi nu este altceva decat un telefon cu senzor de amprente integrat in display, dar nu cu carcasa transparenta. Se pare ca au introdus in plus pe Xiaomi MI 8 Screen Fingerprint si FaceID cu tehnologie infrarosu, cea mai avansata de pe piata la ora actuala.

PRET - Versiunea de Xiaomi MI 8 cu senzor de amprente in display

Exista si o alta veste buna. Potrivit celor de la Xiaomi, tehnologia din spatele senzorului de amprente integrat in display a mai avansat putin. Acum, deblocarea este mai rapida cu 29% si rata de succes a crescut aproape 10%.

PRET - Versiunea de Xiaomi MI 8 cu senzor de amprente in display

Si din nou o surpriza, Xiaomi MI 8 Screen Fingerprint poate fi comandat in versiunea transparenta, alaturi de Twilight Gold sau Meteorite Black. In rest, acelasi display SuperAMOLED furnizat de catre Samsung, diagonala de 6.26″, procesor Snapdragon 845, 6 sau 8 GB RAM si doua camere principale cu senzori de 12MP.

Preturi:

Xiaomi MI 8 Screen Fingerprint – 6GB RAM plus 128ROM – 460USD

Xiaomi MI 8 Screen Fingerprint – 8GB RAM plus 128ROM – 520USD