baterie

Oppo Find N3 Flip lansare globala in curand

Oppo Find N3 Flip lansare globala in curand

Oppo Find N3 Flip lansare globala in curand, mai exact in data de 12 octombrie 2023, sunt sanse mari sa-l primim oficial si aici, in Europa. Acum, sa vedem ce vom primi pentru pretul pe care-l vom plati. Pret nedezvaluit inca, dar presupun ca nu va fi unul mic.

Sa spunem ca telefonul acesta se distinge prin faptul ca este primul smartphone pliabil echipat cu o configuratie de camera tripla pe partea exterioara. Acest setup include o camera principala de 50MP, una telefoto de 32MP si una ultrawide de 48MP. Functiile de camera sunt furnizate de Hasselblad. In plus, o camera frontala de 32MP este integrata in ecranul principal.

Find N3 Flip este un pliabil cu MediaTEK

Oppo Find N3 Flip lansare globala in curand

Ecranul principal este un AMOLED pliabil de 6.8 inch cu o rata de refresh de 120Hz si o rezolutie FullHD+ LTPO. Un ecran secundar de 3.26 inch cu o rezolutie de 720×382 pixeli este situat pe capacul exterior.

Oppo Find N3 Flip lansare globala in curand

 

Telefonul Find N3 Flip este unul dintre putinele pliabile ce este dotat cu un procesor MediaTEK Dimensity 9200. Ruleaza pe Android 13 cu interfata ColorOS 13.2. Are 12GB de RAM si ofera doua optiuni de stocare: 256GB si 512GB. Dar acest chipset este cat se poate de puternic, aproape de top.

Oppo Find N3 Flip lansare globala in curand

Lansat anul trecut spre final, este fabricat pe o tehnologie de 4nm si reuseste in AnTuTu in jur de 1.500.000 puncte. Nu chiar cel mai rapid din industrie, dar aproape de varful clasamentului. Printre alte specificatii se numara un scanner de amprente montat lateral, difuzoare stereo, suport NFC si o baterie de 4.300 mAh cu incarcare rapida de 44W.

sursa