baterie

OPPO va intra pe piata din Romania, modele exotice noi!

OPPO va intra pe piata din Romania, modele exotice noi!

OPPO va intra in curand pe piata din Romania, este vorba despre unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile, la nivel mondial. Compania a fost fondata in anul 2004 si chiar au reusit o super performanta, in 2016. In acel moment, OPPO era desemnat drept cel mai mare producator de smartphone-uri din China. Anul trecut, au vandut aproape 120 milioane de telefoane mobile.

OPPO va intra pe piata din Romania, modele exotice noi!

Cei de la OPPO nu ne sunt totusi straini, am prezentat de-a lungul timpului o serie de modele, super interesante. Nu este genul de companie care sa produca telefoane mobile de slaba calitate, ba din contra. Multe dintre produsele lor au specificatii tehnice de top si mai ales, un design original.

Momentan facem cercetari – ne facem temele – pentru a intra pe alte piețe europene ca Gemania, Romania, Bulgaria și Ucraina. În ultimele zile am avut numeroase discuții cu retaileri și operatori, iar toți sunt dornici sa înceapa o colaborare extinsă cu Oppo”, vicepresedintele OPPO Alen Wu.

OPPO va intra pe piata din Romania, modele exotice noi!

De curand, ei si-au extins “aripile” si prin Europa, Spania si Germania sunt cateva dintre tarile in care deja sunt prezenti.

Cel mai cunoscut model a lor, este OPPO Find X. Prezentat in vara anului trecut, acest telefon ne uimea prin aspectul sau si prin camerele foto motorizate, fiind si primul telefon de acest gen. Pana la 8 GB memorie RAM si Snapdragon 845, principalele caracteristici ale acestui model.

Cel mai recent telefon sub brand OPPO, este modelul F11 PRO. Acesta a fost dezvaluit cu un procesor Mediatek Helio P70, display de 6.5″ cu rezolutie FHD+. Pe cai neoficiale, au fost disponibile cateva modele si in Romania, insa preturile au fost exagerate, de cele mai multe ori.

Daca ar sosi in Romania in mod oficial, oferta ar fi mult mai mare, preturile ceva mai mici si am avea parte de un service + garantie. Ramane de vazut cand se va concretiza acest anunt.