Acasă Stiri Android Si Noutati Plata la livrare in Romania, in cazul gearbest si site nou

Plata la livrare in Romania, in cazul gearbest si site nou

12

Plata la livrare in Romania, in cazul gearbest si site nou – Celebrul magazin online din China, a primit o noua infatisare, inclusiv un logo proaspat. Schimbarile sunt majore, apare inclusiv suport pentru limba romana. Practic, toata versiunea acestui site este disponibila acum in limba romana, la final am pus si link direct.

Cred ca este primul magazin care nu se afla pe teritoriul tarii noastre si care accepta plata la livrare, ne referim in special la platformele care comercializeaza produse electronice.

Au facut un parteneriat cu DPD, serviciul de curierat rapid. Astfel, puteti comanda anumite produse, fara sa fiti nevoiti sa le achitati online, cu cardul bancar. Plata poate fi facuta direct la soferul care va aduce coletul, cash sau cu cardul. Serviciul se numeste COD, este valabil in toate orasele din Romania.

Atentie insa, exista si cateva limite sau reguli, le vedeti si voi mai jos si sunt preluate direct de pe site-ul gearbest:

  • “Dacă prețul unui singur produs nu atinge pragul de $20 / 85 LEI plata prin COD nu poate fi utilizata.
  • Puteți adauga mai multe produse într-o singură comandă, pentru a atinge pragul minim de $20 / 85 LEI, apoi va apărea plata prin COD.
  • Dacă o comanda depaseste $100 / 400 LEI, atunci plata prin COD va fi dezactivata.
  • Notă: Fiecare comandă de COD trebuie să aiba o valoare cuprinsa între 20 și 100 USD pentru a putea folosi aceasta metoda de livrare.”

Timpul de livrare devine mult mai mic: Din depozituele UE: 4 – 6 zile lucratoare, iar pentru produsele disponibile din afara depozitului UE: 10-15 zile lucrătoare. Toate detaliile, sunt disponibile AICI, pe pagina ro.gearbest.com. 

Atentie insa, este bine sa va uitati la pretul transportului in cazul in care apelati la aceasta metoda. Este posibil ca pretul final sa fie putin mai mare. Am observat ca si preturile sunt afisate in moneda noastra, este mult mai ok asa. Link spre magazin.

12 COMENTARII

  1. Sunt cam putine si neinteresante produsele cu plata la livrare .De ex nu veti gasi vreun smarphone… !
    Dar ,totusi de apreciat ideea

  2. Daca moneda e setata in RON, atunci valoarea in RON afisata e retrasa de pe card, sau platita cash? Spun asa pentru ca pe un alt site daca schimbi afisarea de la USD la euro preturile devin 1Euro=1usd., iar daca platesti cu cardul in lei, cursul este romanesc al bancii si dezavantajos. Tot la fel daca setezi moneda RON suma retrasa e mai mare din cauza dublului schimb valutar.(usd – euro – RON). Deci atentie .

  3. Pe alliexpres de ex . cat iti arata in ron atprox. atat iti va fi retras si de pe car. Probabil este la fel si pe gearbest. Am luat un telefon mai demult dar nu mai retin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here