Connect with us

Stiri despre telefoane

eMag il activeaza pe Mircea Bravo si contracareaza

Published

on

Mutarea eMag in discutia taxei de 15 lei pusa pentru comenzile de sub 1500 lei, cea despre care am discutat aici. Mai exact, daca vrei sa cumperi ceva ce costa sub 1500 lei, trebuie sa achiti in plus, taxa de livrare de 14.99 lei. Si daca nu platesti pe loc cu cardul (alegi ramburs), vei plati nu mai putin de 19.99 lei.

Probabil ca decizia nu a fost primita chiar bine de catre clienti si tot probabil, au avut parte de un feedback nu foarte bun. Acesta este si motivul pentru care a aparut reclama in care-l vedem pe Mircea Bravo. Recunosc, nu stiu cine este Mircea Bravo, dar mai putin conteaza asta.

VIDEO:

https://www.facebook.com/eMAG.ro/videos/792107224599828/

Advertisement

Insa, reclama de mai sus se adreseaza numai celor ce locuiesc in Bucuresti. eMag ne spune: “Comanda la orice ora și livram in Bucuresti a doua zi, chiar și în weekend. Daca nu ne iese, ai livrarea gratuita restul anului!”

  • Este vorba despre o campanie ce are loc pana in data de 20 ianuarie 2019, sunt insa si cateva conditii puse:
  • Produsele comandate trebuie sa fie in stoc si vandute de catre eMag, nu de parteneri.
  • Daca plasati comanda sambata, trebuie sa specificati ca doriti livrarea duminica.
  • Adresa de livrare trebuie sa fie in Bucuresti, numarul maxim de adrese este 5.
  • Castigatorii vor fi anuntati in data de 8 februarie, livrarile gratuite vor fi intre 9.02 si 31.12.2020.
  • Campania nu se aplica in cazul in care comanda contine 3 sau mai multe bucati din acelasi produs si nici in cazul in care se alege ca metoda de plata eCredit sau ordin de plata.

Nu cred ca era nevoie de miscarea aceasta, lumea tot va comanda de la ei (sau de la parteneri). Si eu voi face la fel, chiar daca nu-mi plac deloc toate aceste taxe noi.

sursa video

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des