Acasă Stiri Android Si Noutati eMag il activeaza pe Mircea Bravo si contracareaza

eMag il activeaza pe Mircea Bravo si contracareaza

0

Mutarea eMag in discutia taxei de 15 lei pusa pentru comenzile de sub 1500 lei, cea despre care am discutat aici. Mai exact, daca vrei sa cumperi ceva ce costa sub 1500 lei, trebuie sa achiti in plus, taxa de livrare de 14.99 lei. Si daca nu platesti pe loc cu cardul (alegi ramburs), vei plati nu mai putin de 19.99 lei.

Probabil ca decizia nu a fost primita chiar bine de catre clienti si tot probabil, au avut parte de un feedback nu foarte bun. Acesta este si motivul pentru care a aparut reclama in care-l vedem pe Mircea Bravo. Recunosc, nu stiu cine este Mircea Bravo, dar mai putin conteaza asta.

VIDEO:

Insa, reclama de mai sus se adreseaza numai celor ce locuiesc in Bucuresti. eMag ne spune: “Comanda la orice ora și livram in Bucuresti a doua zi, chiar și în weekend. Daca nu ne iese, ai livrarea gratuita restul anului!”

  • Este vorba despre o campanie ce are loc pana in data de 20 ianuarie 2019, sunt insa si cateva conditii puse:
  • Produsele comandate trebuie sa fie in stoc si vandute de catre eMag, nu de parteneri.
  • Daca plasati comanda sambata, trebuie sa specificati ca doriti livrarea duminica.
  • Adresa de livrare trebuie sa fie in Bucuresti, numarul maxim de adrese este 5.
  • Castigatorii vor fi anuntati in data de 8 februarie, livrarile gratuite vor fi intre 9.02 si 31.12.2020.
  • Campania nu se aplica in cazul in care comanda contine 3 sau mai multe bucati din acelasi produs si nici in cazul in care se alege ca metoda de plata eCredit sau ordin de plata.

Nu cred ca era nevoie de miscarea aceasta, lumea tot va comanda de la ei (sau de la parteneri). Si eu voi face la fel, chiar daca nu-mi plac deloc toate aceste taxe noi.

sursa video

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here