Acasă Stiri despre telefoane OPPO Romania extinde garantia pentru o serie de telefoane

OPPO Romania extinde garantia pentru o serie de telefoane

0

OPPO extinde perioada de garantie pentru o serie de telefoane din portofoliu si pe care le comercializeaza la noi in tara. Conform comunicatului de presa, Find X5 Pro, Reno7 5G, Reno6 Pro și Reno6 5G vandute prin canalele oficiale din România beneficiaza de o garanție standard de trei ani, confirmare a strategiei care se axeaza pe fiabilitatea produselor sale.

oppo garantie romania

Este o veste buna, una menita si incurajese potentialul client. Stim ca standard, legislatia obliga comerciantii sa ofere o garantie de 2 ani de zile, indiferent daca un produs a fost cumparat dintr-un magazin online sau unul fizic.

Mai multe detalii nu au oferit, sunt unele companii care ofera garantie extinsa, dar o fac numai partial, adica pentru o serie de componente. Fie schimba ecranul gratuit, acumulatorul, etc. Avand in vedere ca OPPO nu a comunicat nimic in acest sens, putem trage concluzia ca aceasta garantie de 3 ani de zile este una ce acopera tot telefonul.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Garantie OPPO
Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!
oppo-romania-extinde-perioada-de-garantie-pentru-o-serie-de-telefoaneOPPO extinde perioada de garantie pentru o serie de telefoane din portofoliu si pe care le comercializeaza la noi in tara. Conform comunicatului de presa, Find X5 Pro, Reno7 5G, Reno6 Pro și Reno6 5G vandute prin canalele oficiale din România beneficiaza de o...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.