baterie

Ourtime X01S, ceas inteligent ce se vrea mai dotat, avem 3G la bord!

Ourtime X01S, ceas inteligent ce se vrea mai dotat, avem 3G la bord!

Ourtime X01S este un smartwatch ceva mai avansat si putin mai inteligent fata de restul modelelor pe care le-am prezentat aici pe site si retineti ca in categoria dedicata am aproape 100% stiri si articole de review legate de cesurile chinezesti, nu prea m-am concentrat pe numele grele deoarece stim din start ca sunt bune!

Marele avantaj al acestui smartwatch ar fi acela ca este dotat cu conectivitate 3G (GSM) 850/900/1800/1900MHz (WCDMA) 2100MHz si nu sunt multe astfel de dispozitive ce au 3G integrat. Acum, nici nu stiu cat de util se poate dovedi sa ai un ceas cu 3G, e destul de greu sa te bucuri de o astfel de conectivitate pe un display mic sau chiar pe un ceas, insa exista si poate fi util atunci cand il folosesti pentru functia de telefonie.

Ourtime X01S are pe langa cele enumerate mai sus si modul GPS integrat, conectivitate Bluetooth 4.0, un alt avantaj al acestui model ar mai fi acela ca ruleaza direct Android 5.1 Lollipop, asta inseamna teoretic ca posesorul are ce butona si ce instala pe el.

ceas inteligent

Si ecranul pare unul ok, vorbim in acest caz de un display destul de mare, 1.54″ cu rezolutie 320×320 pixeli si multitouch, procesorul MTK 6572 este un dualcore ce ruleaza pana la frecvente de 1.3Ghz, memoria interna este de 8GB, fara sa existe posibilitatea ca utilizatorul sa poata atasa si un card de memorie suplimentara, insa poate atasa o cartela de tip Micro SIM pentru inregistrarea ceasului in reteaua de telefonie mobila.

1467798332502658

Dotarile cele mai improtante ar fi urmatoarele: GPS intergrat, 3G, WiFi, monitorizare cardiaca, calculator, reminder sedentarism, radio FM, alarma, calculator, aplicatie pentru prognoza meteo, Android, monitorizarea somnului, functie de inregistrare a apelurilor telefonice, pedometru, camera de 2MP si microfon integrat,

Fara discutie ca acest Ourtime X01S sta excelent pe hartie, magazinul gearbest il vinde in aceasta perioada la un pret de 66.90 dolari, oferta completa este AICI.