Acasă Stiri despre telefoane

In sfarsit, XIAOMI 12 ULTRA apare in poze ce par reale

0

In sfarsit, XIAOMI 12 ULTRA apare in poze reale (sau par reale), asta dupa ce multe luni de zile s-a tot vorbit despre cel mai bun si cel mai asteptat model pe 2022, dar si despre camerele foto ce ar urma sa primeasca un boost semnificativ. Doar scrie Leica pe ele! Ar trebui sa privim cu ceva rezerve pozele, ele par a fi extrase dintr-un clip video. Dar inca o data, par a fi reale.

Si imaginile atasate sunt cele la care ne asteptam, adica le-am prezentat pana acum, dar sub forma de randari. Randarile au avut dreptate si telefonul arata bine de tot, cu un setup foto impresionant. Nu ocupa chiar jumatate din carcasa spate, insa nu este departe. Iese si mult in evidenta, probabil ca telefonul are o grosmie mica si aceasta a fost cea mai buna solutie tehnica.

Potrivit informatiilor de pana acum, acest telefon mobil va fi cea mai puternic Xiaomi construit pana acum. Lei Jun, fondatorul Xiaomi, președintele și CEO al Grupului Xiaomi a declarat ca noul flagship va consolida numele Xiaomi in domeniul foto/video mobil.

Nu mai devreme de astazi aflam alte informatii legate de acumulator, unul care la prima vedere nu ar avea cea mai rapida incarcare din industrie. Capacitate de 4800 mAh si incarcare la 67W. Dar aceasta incarcare ar fi de fapt cea wireless si prin cablu, ar ajunge pana la 120W. Sunt informatii oarecum confuze si venite din mai multe surse. 

Xiaomi 12 Ultra este asteptat sa soseasca in luna iulie (2022) si sa aiba un ecran cu diagonala de 6.6 inch cu rezolutie QHD+, refresh de 120Hz si desigur, un procesor Snapdragon 8+ Gen 1. In materie de camere, 50 MP cu stabilizare optica, 50MP ultrawide, 48MP periscop si inca un senzor de 16MP.

REVEDEȚI PREZENTAREA
12 ULTRA
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
in-sfarsit-xiaomi-12-ultra-apare-in-poze-ce-par-realeIn sfarsit, XIAOMI 12 ULTRA apare in poze reale (sau par reale), asta dupa ce multe luni de zile s-a tot vorbit despre cel mai bun si cel mai asteptat model pe 2022, dar si despre camerele foto ce ar urma sa primeasca un...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.