baterie

Samsung Z2 cu Tizen OS va fi lansat in data de 11.08, pret 67 USD

Samsung Z2 cu Tizen OS va fi lansat in data de 11.08, pret 67 USD

Samsung Z2 va veni in data de 11 august 2016 in India si va rula sistemul de operare Tizen OS dezvoltat in 2014 de catre Intel in colaborare chiar cu cei de la Samsung, OS despre care nu s-a vorbit prea mult in ultima vreme si nici nu cred ca va avea vreodata succesul Android si nici nu cred ca va avea vreun viitor daca stau sa ma gandesc totusi mai bine.

Cu toate astea, cei de la Samsung mai lanseaza din cand in cand telefoane ieftine ce ruleaza pe aceasta platforma, Z2 fiind cea mai noua aparitie dar si un telefon ieftin, pretul va fi undeva in jurul sumei de 67 de dolari. 

 

Samsung Z2 va fi prezentat la acest pret in India si nu cred ca are sanse mari sa ajunga in Europa sau la noi in tara cu toate ca pretul ar fi unul bun. Daca va intrebati cum arata acest Tizen, raspunsul il puteti afla si din clipul de mai jos, seamana cu Android pe alocuri…

Revenind la Samsung Z2, specificatiile nu sunt chiar grozave si includ un display de 4″ AMOLED cu rezolutia 960 x 540 pixeli, acumulator cu o capacitate de 2,000 mAh, 1 Gb RAM si camera de 8MP. Este prectic o versiune imbunatatita a modelului Samsung Z1, model lansat in ianuarie ce ruleaza tot Tizen OS.