Connect with us

(P) LEAGOO CARE – service in Europa pentru telefoanele mobile. Este vorba despre un nou program al acestui producator din China. In Trecut, cei de la Leagoo ne-au spus cateva detalii legate de specificatiile tehnice mincinoase.

(P) LEAGOO CARE - service in Europa pentru telefoanele mobile

Luna trecuta, LEAGOO a anuntat in mod oficial proiectul de servicii globale – LEAGOO CARE, care este destinat sa ofere tuturor utilizatorilor LEAGOO suport local de servicii in urmatorii 1-3 ani. Astazi, se confirma faptul ca primul centru local de LEAGOO CARE pentru regiunea UE, este gata sa se deschida în Polonia in data de 1 februarie.

Pentru majoritatea clienților, suportul rapid și eficient al serviciilor este extrem de important, dupa cumpararea unui anumit telefon. Din nefericire, mulți producatori de telefoane din China, nu au centre locale de service. Clienții care achiziționeaza terminale de la aceste companii (sau magazine), descopera adesea ca nu pot gasi un centru local pentru a-și repara telefoanele. Atunci cand acești clienți se confrunta cu probleme tehnice, în mod normal, vor achiziționa un nou terminal în loc sa-l repare pe cel vechi, chiar daca acesta este înca în perioada de garanție.

 

Acesta este motivul pentru care LEAGOO decide sa înființeze centre locale de service (In Europa) pentru clientii sai. Cel mai popular brand online de vanzare cu amanuntul, LEAGOO, este unul dintre puținii comercianți care dezvolta o astfel de strategie.

 

Centrul de service polonez nou-înființat de LEAGOO, ofera servicii pentru toti clientii de pe teritoriul Uniunii Europene . LEAGOO susține ca, în UE, un smartphone defect poate fi reparat în termen de 3 zile lucratoare de la primire, ceea ce este o veste buna pentru utilizatorii afectați de problemele legate de smartphone-uri.

Datorita acestui context, transportul nu mai reprezinta o problema în randul țarilor membre. Pana în prezent, durata de garanție pentru piața LEAGOO Europe este de 2 ani. Asteptam si un site oficial pentru acest service, speram si clientii din Romania sa se bucure de acest beneficiu.

 

In urmatorii, în conformitate cu programul LEAGOO, centrele de service locale vor fi raspandite pe tot globul. Iata si cateva modele populare de telefoane sub acest brand:

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

1 Comment

1 Comment

  1. Gabriel Ion

    ianuarie 27, 2018 at 19:13

    Xiaomi ar trebui sa ia exemplu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *