Connect with us

Published

on

PinTasking este disponibila gratuit in Google Play sau contra a 3,99$ pentru versiunea PRO.
Stim ca de cele mai multe ori nu facem doar o actiune atunci cand folosim telefonul. Intram pe Facebook dar vorbim si prin SMS, sau ne uitam la un videoclip pe YouTube in timp ce citim stirile de pe site-ul nostru preferat. Cu Pintasking putem face mici baloane (cercuri) cu iconita aplicatiei persistenta pe ecran (cum este si la Messenger) o data apasat cerculetul se deschide aplicatia corespunzatoare.

Nu este deloc complicat si este chiar foarte folositor in unele cazuri.
Vom instala aplicatia si o deschidem, ne va intampina o ferestra de Bun venit care se ofera sa ne faca un “tur” al aplicatiei, dupa ce am terminat turul se va deschide interfata aplicatiei, o interfata relativ simpla si cu destul de multe obtiuni (in cazul variantei PRO). In cazul in care aveti Android de la 5.0 in sus (ca in cazul meu) va aparea aceasta fereastra care va atentioneaza ca trebuie sa activam plugin-ul de accesibilitate pentru ca aplicatia sa poate functiona.

Screenshot_2016-01-09-19-50-30
Pentru a-l activa vom apasa pe Enable Accessibility Helper, lucru ce ne va redirectiona spre setarile de accesibilitate, de aici trebuie sa apasam pe Pintasking si sa il pornim.

descărcare
Dupa activare, vom merge din nou in aplicatie si apoi o inchidem. Vom vedea o notificare in bara, o notificare permanenta. Atunci cand vrem sa adaugam o iconita cu o aplicatie, vom intra in acea aplicatie, apoi vom apasa pe notificare. In varianta gratuita putem avea doar 2 iconite.

descărcare (1)
Dupa cum vedem, acele iconite vor ramane indiferent in ce aplicatie intram iar apasand pe ele, ne vor duce in aplicatie. Pentru a sterge o iconita, tinem apasat pe ea si apoi o tragem in cosul de gunoi sau spre iconita de setari pentru a accesa un meniu de “Setari Rapide”
descărcare (2)
Sunt cateva setari in aplicatie pentru a imbunatati experienta utilizatorilor, dar cele mai multe necesita varianta PRO. Dupa parerea mea este o aplicatie de care uneori chiar avem nevoie, indiferent daca este varianta gratis sau PRO, ambele isi fac bine treaba.

2 Comments

2 Comments

  1. Iulian

    ianuarie 10, 2016 at 21:01

    Scuze pentru postul acesta, dar am considerat ca poate fi util si pentru alti utilizatori si nu am gasit alta cale. Deci, din intimplare am gasit pe net o noua modalitate de a rula android pe pc sub windows, si anume AMIDUOS facut de cei care produceau BIOS demult: American Megatrends Inc. L-am instalat si am Lolipop sub Windows. Ce parere aveti? Fata e Bluestacks?

  2. Cosmin

    ianuarie 10, 2016 at 21:27

    Pare interesant, stiu ca cei de la American Megatrends sunt tari.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *