Acasă Stiri Android Si Noutati Pipo X9 si tableta si TV Box cu Android si Windows

Pipo X9 si tableta si TV Box cu Android si Windows

4

Pipo X9 si tableta si TV Box cu Android si Windows – La prima vedere pare ceva complicat, dar daca stai sa citesti specificatiile tehnice si sa vezi ce este practic acest dispozitiv, lucrurile se schimba in bine. Practic, este un gadget ce are rol de TV Box dar si de tableta, una performanta, cu ecran de 8.9 inch si specificatii tehnice foarte bune.

Pipo X9 a fost lansat anul acesta, in cadrul targului HKDTC 2015 desfasurat in Hong Kong si spre deosebire de alte dispozitive de acest gen care se prezinta sub forma de stick-uri USB, PIPO X9  are un display propriu , poate fi conectat la un mouse si o tastatura externa sau un display extern, functionand astfel ca un PC de sine statator.

Pipo X9 este propulsat de un procesor Intel Z373F ce poate atinge viteze de pana la 1.83 GHz procesor grafic GPU Intel HD, 2GB memorie RAM, memoria interna este de 32 GB, ce poate fi extinsa insa cu ajutorul unui card micro SD, conectivitate Bluetooth 4.0, HDMI, USB 2.0 si Wi-Fi, poate rula atat Windows 10 cat si Android KitKat 4.4. Dispozitivul poate transforma un televizor obisnuit intr-un Smart TV prin simpla conectare via HDMI, dar nu are incorporata o baterie, alimentarea (inclusa) la reteaua de curent fiind obligatorie pentru a functiona.

ref

Pipo X9 cantareste 0.524 grame si poate fi comandat de pe gearbest.com la un pret de 131.99$ (528 lei), pret redus cu 60$.

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

4 COMENTARII

  1. Acum orice tv/plasma mai veche se poate transforma intr-un smart tv,iar pretul este foarte bun tinand cont ca ai 3 dispozitive intr-unul (tableta,pc si smart tv).

  2. Strutzocamila :)). Acum este era televiziunii digitale si chiar daca nu ai buget de asa ceva, tot poti sa-ti faci mai ieftin. Un monitor de 22″ sau mai mare pe la 350 lei si un decodor digital pe la 200 lei si cu 5 milioane ai TV digital full HD. Unele firme de cablu dau decodorul la abonament, deci nu-ti trebuie decat un monitor cu intrare HDMI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here