Connect with us

Brazilia nu este in Europa si nici macar in Uniunea Europeana. Probabil ca acolo joaca dupa propriile reguli si asa cum aflam astazi, au pus gand destul de rau celor de la Apple. Motivul este unul simplu si pe care l-am dezbatut in mai multe articole. Cititi aici.

Potrivit sursei, Ministerul Justiției din Brazilia a impus o amenda de aproximativ 2.3 milioane de dolari. Motivul? Apple a decis sa nu mai livreze incarcatoare in cutiile telefoanelor si asta se pare ca nu a fost pe placul autoritatilor braziliene.

iPhone 14 Pro Max incarcator

Mai mult, acelasi minister a impus o interdicție si vrea sa opreasca de la vanzare modelele de iPhone care nu sunt livrate cu un incarcator in cutie. Apple nu a stat prea mult pe ganduri si a venit catre presa cu o declaratie prin care isi explica gestul si ne comunica ceea ce vrea sa faca mai departe.

charger iphone

„Am caștigat deja mai multe hotarari judecatoresti in Brazilia și suntem increzatori ca fanii noștri sunt conștienți de diferitele opțiuni de incarcare și conectare a dispozitivelor lor”. Amenda aceasta nu se aplica imediat, autoritatile din brazilia doresc sa vada cum va proceda Apple.

Ministerul susține ca aceasta amenda (și interdicția de vanzare a produselor iPhone) este impuse ca urmare a comericializarii unui produs incomplet! Apple tocmai a lansat noua gama de telefoane, sunt 4 la numar, toate fac parte din seria iPhone 14. Niciunul din acestea nu ofera utilizatorului un incarcator in cutie.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

2 Comments

2 Comments

  1. Adi

    septembrie 9, 2022 at 21:07

    Daca te iau hotii de prosti, nu ai incarcator ca sa protejezi planeta, dar nu reduci pretul telefonului. Bravo, braziliei!

  2. Gabriela

    septembrie 25, 2022 at 21:50

    Vreau sa fac un abonament

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *