Acasă Stiri Android Si Noutati PiPO X9, un Smart TV Box interesant si cu design mai SF!

PiPO X9, un Smart TV Box interesant si cu design mai SF!

1

PiPO X9 este varianta ceva mai dotata a modelului PiPO X8 despre care am povestit in acest articol, tot un TV Box destul de accesibil si cu specificatii tehnice foarte bune si tot cu un design ceva mai deosebit fata de restul dispozitivelor de acest gen.
Ceea ce o face deosebita este ecranul tactil de 8,9 inch de care dispune acest TV Box, de boicei TV Box-urile snt dispozitive micute ce se conecteaza in portul HDMI al televizorului, PiPO X9 poate fi practic folosita si ca o tableta!

Putin mai voluminoasa insa este o tableta, deasemenea poate fi folosita si ca un mini-PC deoarece ruleaza sistemul de operare Windows 10. Singurul dezavantaj este ca trebuie mereu tinuta in priza deoarece nu dispune de o baterie incorporata, destul de ciudat acest aspect.

Original-8-9-PIPO-X9-Windows10-Android-4-4-Intel-Z3736F-Quad-Core-Dual-Boot-Tablet
Ca specificati, PiPO X9 are un procesor Intel Z373F quad-core ce ruleaza la 2,16GHz,  GPU Intel HD Graphics  2GB memorie RAM tip DDR3, stocare interna este de 32 GB ce poate fi extinsa insa cu ajutorul unui card micro SD, conectivitate Bluetooth 4.0 integrata, port  HDMI, USB 2.0, LAN si Wi-Fi, ca sistem de operare avem atat Windows 10 cat si Android KitKat 4.4, slabe sanse ca in viitor sa primeasca upgrade la o versiune superioara de Android. De regula, astfel de dispoitive nu primesc actualizari ale sistemului de operare.

Avem chiar si 2 difuzoare stereo integrate iar printre aplicatiile preinstalate intalnim si suita Office in versiune oficiala, deasemenea din moment ce ruleaza Windows 10 Home este compatibila cu majoritatea programelor pentru PC.

56

Pentru a putea conecta acest tv box la televizor avem nevoie de un cablu HDMI pe care il gasim in pachet, rezolutia TV-Box-ului fiind de 1920×1080 pixeli adica Full HD, nu cred ca veti avea probleme la afisarea continutului pe un ecran mare.

PiPO X9 este disponibil in China evident la un pret de 126 USD adica aproximativ 500 de lei, un pret echitabil pentru ceea ce ne ofera 😉 , puteti folosi si codul de reducere VE5OFF ce scade putin pretul, transportul este moca!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here