Acasă Stiri Android Si Noutati Telefoanele Allview si cele 3 luni de muzica oferita gratuit de catre...

Telefoanele Allview si cele 3 luni de muzica oferita gratuit de catre companie

0

Cei ce folosesc un telefon Allview se vor putea bucura in perioada urmatoare de 3 luni de continut audio gratis si banuiesc ca asta se va face prin intermediul unei aplicatii noi.

Din pacate nu am prea multe detalii, am primit un mail direct de la Allview insa nu foarte explicit. Din cate stiu, mai exista astfel de servicii si de aplicatii disponibile pentru telefoanele cu Android, cateva luni gratuite apoi serviciul este disponibil contra cost.

Asta se intampla si in cazul celor ce poseda un telefon Allview, primele 3 luni sunt gratuite apoi utiliatorii vor trebui sa plateasca 22 de lei pe luna. Nu imi dau seama insa ce fel de continut audio este disponibil, cat de bogat este acesta si daca accesul este disponibil pentru clientii Allview deja existenti sau pentru cei ce urmeaza sa-si achizitioneze un nou smartphone.

Cred ca deja in Romania sunt multi posesori de telefoane Allview si nu vad cum acestia vor avea acces la cele 3 luni gratuite si cum vor dovedi ca au un telefon Allview, asta in cazul celor ce au deja un astfel de smartphone.

Mai este posibil ca pentru a avea acces la aceste 3 luni gratuite sa trebuiasca sa platiti macar o luna sau sa dovediti ca aveti cu ce plati, este numai o parere de-a mea avand in vedere ca am mai folosit astfel de servicii ce-ti acorda acces gratuit la ceva anume dar numai dupa ce achizitionezi un pachet.

Ramane de vazut ce si cum, cert este ca deja exista multe aplicatii gratuite de acest gen, singura captura de ecran pe care cei de la Allview au trimis-o catre presa este cea pe care o vedeti mai jos, ramane de vazut ce si cum in perioada urmatoare cand sper ca vom avea si informatii mai clare!

3 luni de muzica gratuita

Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here