Connect with us

Stiri despre telefoane

Power Toggles – Control Total Asupra Dispozitivului Android

Published

on

Power Toggles este o aplicatie extrem de personalizabila ce se caracterizeaza printr-un Widget.
De exemplu, aceasta aplicatie poate plasa o scurtatura pe ecran pentru aprinderea LED-ului camerei foto in caz de necesitate, fara sa navigati prin meniuri.

Sistemul Android are nativ un power-widget care va permite sa inchideti si sa deschideti foarte rapid cateva functii ale smartphonului sau tabletei cum ar fi luminozitatea, locatia, sincronizarea, Wi-Fi, Bluetooth… si cam atat.

Cu Power Toggles puteti sa alegeti ce componente sa fie afisate in widget si chiar culorile switchurilor, transparenta sau stilul intregului widget.Acesta va permite sa adaugati si alte aplicatii widgetului, in stilul power switch.

Advertisement

Spre deosebire de widgetul nativ, Power Toggles va permite sa adaugati switchuri pentru Immersive mode, Hotspot, Bluetooth Tether, NFC, Flash Light, Battery Info, Pulse Notification iar pentru dispozitivele cu root, acesta permite comanda rapida la functiile Shutdown, Restart, ADBWireless

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
3 Comments

3 Comments

 1. rudy

  februarie 25, 2015 at 11:44

  bun super programu lam instalat pe o tableta allview si merge super are si multe customizari

 2. Cristy G.

  februarie 27, 2015 at 01:03

  Salut…care ar fi cea mai buna aplicatie pentru vizionat programe tv pe android?

  • Cosmin (admin)

   februarie 27, 2015 at 09:59

   Gratuit..niciuna

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171