DISTRIBUIȚI

Reduceri La Telefoanele Resigilate La eMag

eMag, cel mai mare magazin online din Romania are zilele acestea o campanie prin care pretul telefoanelor mobile resigilate scade.

Este de stiut ca deja aceste produse resigilate au deja un pret mai redus fata de cele sigilate dar este bine ca acum putem cumpara unele modele la un pret si mai accesibil.

Am o parere destul de buna fata de telefoanele resigilate de la eMag si acum un an de zile mi-am cumparat un LG G Pro Lite resigilat, singurul inconvenient pe care l-am gasit a fost acela ca telefonul nu avea sigiliul de fabrica aplicat ci numai o banda adeziva verde.

Articolul continua dupa reclama:

Atunci cand vrei sa-ti cumperi un produs resigilat de pe eMag, trebuie sa urmaresti descrierea produsului! Unele au numai ambalajul original deschis si resigilat, altele pot avea zgarieturi superficiale pe carcasa sau pe ecran. Cu cat defectul este mai mare, cu atat pretul este mai scazut.

CITESTE SI:  Evolio iFly One HD si iFly Range, drone noi sub brand local

Iata si cateva dintre ofertele actuale cele mai interesante:

34

OFERTA AICI

435

OFERTA AICI

678

OFERTA AICI

899

OFERTA AICI

876

OFERTA AICI

67888

OFERTA AICI

56777

OFERTA AICI

7432

OFERTA AICI

356rtfd

OFERTA AICI

2 COMENTARII

  1. LG G3 a fost si cred ca mai este 1599 la Carrefour deci nu prea merita prețul de la Emag. L-am cumpărat eu de la ei l-am ținut o zi, se mișcă groaznic, l-am dus înapoi. Cred ca datorita display-ului se mișcă asa rău. Lag peste tot, aplicații ușoare gen Feedly, când te plimbai prin meniu etc. Dezamăgit tare de telefonul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here