Connect with us
--------

Stiri despre telefoane

Ce succes a avut Allview in anul 2019? Iata cifrele oficiale

Published

on

Am primit si cateva detalii despre afacerea celor de la Allview, sunt date referitoare la anul 2019. Deja stim ca acestia au renuntat la o serie de produse si s-au concentrat pe altele.

Asa am asistat la un numar mai mic de modele de telefoane lansate, dar la un numar mai mare de televizoare. Inclusiv modele SMART TV cu Android, dar si televizoare LED cu un sistem de operare propriu. Am testat si o tableta mai diferita, dar si un laptop cu procesor Snapdragon.

Advertisement

Prin intermediul unui comunicat oficial, aflam cum noua strategie a influentat afacerea celor de la Allview. 

”Compania braşoveană Visual Fan, deţinătoarea brandului Allview, raportează o creștere a cifrei de afaceri cu 11% în 2019 comparativ cu anul precedent, când a atins valoarea de 76 milioane lei, în timp ce vânzările înregistrate pe piețele externe au crescut cu 58%.

Advertisement

Evoluția financiară realizată în 2019 a avut loc pe fondul integrării unei noi strategii de dezvoltare,
aplicată pe toate categoriile de produse, sub denumirea „Smarters”.

Noua abordare reflectă perspectiva
de business Allview, ce are la bază angajamentul companiei de a oferi tehnologii avansate încorporate într-un design inovator și comercializate la un preț corect.

Advertisement

„Rezultatele financiare pozitive ale Allview reprezintă efectul implementării cu succes a noii strategii de
dezvoltare. În continuă schimbare globală, atât la nivel economic cât și social, am acționat hotărât pentru a îmbunătăți performanțele liniilor de produse, prin noi oferte și reformulări de produse, ce au avut la bază adaptarea la prioritățile și preferințele actuale ale consumatorilor.

allview allbook q

Rezultatele obținute mă bucură și îmi dau încredere că vom avea un viitor de succes.” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Advertisement

Retrospectiva anului 2019

Pentru Allview, anul 2019 a fost marcat de extinderea portofoliului de produse în linie cu strategia „Smarters”, cu noi generații de smartphone-uri, Smart TV-uri cu sistem de operare Android TV™ și Google Assistant integrat, tablete interactive cu diagonale mari (17”), dar și notebook-uri ultramobile cu procesoare Qualcomm și sistem de operare Windows.

Advertisement

allview 40eplay6100-f

Allview și-a consolidat parteneriatul cu Google™, fiind primul brand european licențiat pentru comercializarea televizoarelor cu Android TV, propunându-și astfel, ca în 2020 să devină lider de piață pe segmentul Smart TV-urilor cu Android TV și Google Assistant integrat.

În vederea atingerii obiectivului propus, compania a deschis o linie de asamblare la Brașov, destinată unei game variate de produse (cu diagonale cuprinse între 32”-65”, rezoluție de până la 4K, Dolby Audio și tehnologie VA Display care asigură un contrast de până la 400% mai mare față de panelurile standard) ce răspund nevoilor oricărui profil de utilizator.

Advertisement

Soul X6 Xtreme, flagshipul categoriei de smartphone-uri, a fost primul telefon din România cu display Full View Amoled, Pop-up camera și AVI, cu notificări vocale inteligente.

AVI – asistentul vocal în limba română, a înregistrat o creștere a numărului de utilizatori cu 70%, evoluție datorată integrării primului sistem de notificări vocale inteligente din lume, dar și trendului ascendent de folosire a asistenților vocali.

Advertisement

allview viva home

Conform ultimelor studii din industrie, la nivel global, aproximativ 31% dintre utilizatorii de smartphone-uri au folosit căutarea vocală în 2019, iar cel puțin 20% din căutările mobile s-au efectuat cu ajutorul asistenților vocali; preconizându-se ca 50% din toate căutările vor fi bazate pe voce în 2020.

Allbook Q – primul notebook ultramobil de pe piața românească, echipat cu procesor Qualcomm Snapdragon și comparabil ca performanță cu alte procesoare middle-high, sistem de operare
Windows și conexiune Gigabit LTE, integrează perfect conceptul de conectivitate – productivitate – portabilitate permanentă. Allbook Q menține conectate interfețele la Internet continuu pentru a verifica email-ul și notificările, dispozitivul ieșind din modul stand-by instantaneu pentru a obține o productivitate crescută.

Advertisement

„Suntem inspirați de clienții Allview și ne dorim să le oferim produse în care aceștia să se regăsească, să
le răspundă nevoilor de simplificare a vieții prin integrarea tehnologiilor de vârf, având posibilitatea în același timp de a se bucura de noi experiențe”, a explicat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

allview soul x6 xtreme, concurs si review video

Allview este unul dintre cele mai puternice branduri românești, în 2019 clasându-se pe locul 35 în TOP 100 Cele Mai Puternice branduri românești și în TOP 5 la Categoria Bunuri de folosință îndelungată, clasamente realizate de revista BIZ. Preferințele consumatorilor români pe piața smartphone-urilor, plasează brandul Allview în top 5.

Advertisement

Clasamentul realizat de BVB și publicat în 2019, plasează Allview în top 15 companii cu capital 100% autohton, care au contribuit la creșterea economiei românești. Prin proiectul „Made in Romania” BVB are ca scop identificarea și promovarea companiilor românești de top, celor care au reușit să creeze branduri românești valoroase, să dezvolte afaceri de succes și să contribuie la crearea unui mediu autohton de business robust și competitiv.”

Advertisement

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: