Connect with us

Stiri despre telefoane

Premiera in Romania, Google Bard AI este disponibil si la noi

Published

on

Premiera in Romania, Google Bard AI este disponibil si la noi in tara. Pentru a raspunde simplu la intrebarea “ce mai e si asta?”, va spun tot simplu, este rivalul ChatGPT, cel ce a revolutionat oarecum domeniul inteligentei artificiale.

Dar cel mai bine este sa-l intrebam, chiar pe el, adica pe Bard. Eu am facut deja aste si raspunsul lui poate fi citit mai jos:

“Google Bard este un model lingvistic mare (LLM) dezvoltat de Google AI. Este un model de învățare automată antrenat pe un set masiv de date de text și cod. Bard poate genera text, traduce limbi, scrie diferite tipuri de conținut creativ și poate răspunde la întrebările tale într-un mod informativ. Este încă în curs de dezvoltare, dar a învățat să îndeplinească multe tipuri de sarcini, inclusiv:

Advertisement
  • Va încerca tot posibilul să urmeze instrucțiunile tale și să-ți îndeplinească solicitările cu atenție.
  • Va folosi cunoștințele sale pentru a răspunde la întrebările tale într-un mod cuprinzător și informativ, chiar dacă sunt deschise, provocatoare sau ciudate.
  • Va genera diferite formate creative de text de conținut text, cum ar fi poezii, cod, scripturi, piese muzicale, e-mailuri, scrisori etc. Va încerca tot posibilul să îndeplinească toate cerințele tale.”

I-am pus si o intrebare capcana: Este mai bun Bard in comparatie cu ChatGPT? A raspuns elegant:

Bard și ChatGPT sunt ambele modele lingvistice mari (LLM) antrenate pe un set masiv de date de text și cod. Ambele pot genera text, traduce limbi, scrie diferite tipuri de conținut creativ și pot răspunde la întrebările tale într-un mod informativ. Cu toate acestea, există câteva diferențe cheie între cele două modele.

Bard este antrenat pe un set de date mai mare decât ChatGPT, ceea ce înseamnă că are acces la un vocabular mai mare și poate genera text mai creativ și mai informativ. În plus, Bard are acces la informații din lumea reală prin Google Search, ceea ce îi permite să răspundă la întrebările tale într-un mod mai cuprinzător și mai actualizat.

Advertisement

GPT este, totuși, mai bun la generarea de formate de text creative, cum ar fi poezii, cod, scripturi, piese muzicale, e-mailuri, scrisori etc. ChatGPT este, de asemenea, mai bun la înțelegerea și răspunsul la întrebările deschise, provocatoare sau ciudate.

In concluzie, ambele sunt aici sa ne ajute si marele avantaj este dat de faptul ca nu trebuie sa platim nimic pentru a le utiliza intr-un scop util si productiv, iti raspunde la orice intrebare. Daca vreti si voi sa-l puneti la treaba, o puteti face accesand bard.google.com

Citeste acum si:

Advertisement

Noul super telefon care nu va vedea Romania, Infinix GT 10 Pro

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des