baterie

Google Pixel 5, nu mai mult de un Snapdragon 765G

Google Pixel 5, nu mai mult de un Snapdragon 765G

Google Pixel 5 face o vizita prin testul AI Benchmark (de la AnTuTu) si asa aflam ca noua versiune este posibil sa nu aiba un procesor de top. Ca de fiecare data, Romania nu se va bucura de acest nou smartphone sub brand Google, ramane unul exclusivist.

Va ajunge prin America si Canada, Irlanda, Franta, Anglia, Japonia, Taiwan, Australia si Germania. Dar in acelasi timp, sunt destule magazine in Romania care se incumeta sa aduca inclusiv telefoanele Pixel. Deci, cine este cu adevarat fan, are de unde alege.

Google Pixel 5 nu are o data sigura a aparitiei, probabil ca acest lucru se va intampla in toamna acestui an si vor fi disponibile doua versiuni, nu se renunta la XL. Ciudat este ca in unele randari, apare un notch de mari dimensiuni! Mai jos, vedem totusi o randare a modelului XL.

Google Pixel 5, nu mai mult de un Snapdragon 765G

Este o imagine destul de credibila, terminalele Pixel nu au fost niciodata cele mai frumoase si nici nu au adus cine stie ce inovatii la exterior. Ele se remarca printr-un hardware cat se poate de curat, cel mai simplu Android.

Pixel 5 nu ar avea cum sa soseasca fara un Android 11 la bord si fara un sistem de camere care sa ofere imagini de calitate. Pe langa procesorul Snapdragon 765G, mai aflam ca va primi conectivitate 5G, incarcare wireless (si reverse), jack audio de 3.5mm, 8GB memorie RAM si un display perforat.