baterie

Pret in Romania pentru McLaren OnePlus 6T cu 10GB RAM

Pret in Romania pentru McLaren OnePlus 6T cu 10GB RAM

OnePlus 6T McLaren Edition isi face aparitia in Romania la inceput de 2019, versiunea cu 10GB RAM si usor restilizata fata de cea standard. Daca este sa facem o scurta comparatie intre acest model si cel basic, diferentele nu sunt extrem de mari si nu stiu daca cel putin in Romania, pretul se justifica.

Oferta apare tot pe quickmobile.ro, magazinul care aduce de cele mai multe ori genul telefoane exclusiviste. Pretul poate parea si chiar este mare la prima vedere, adica 4000 de lei.

Pret in Romania pentru McLaren OnePlus 6T cu 10GB RAM

Dar, pretul este mare si pe site-ul oficial oneplus.com. Acolo, OnePlus 6T McLaren Edition costa 700E. Asta inseamna in jur de 3300 lei, cu 700 de lei mai putin fata de quickmobile.ro. Daca adaugam si profitul magazinului din Romania plus restul de taxe, putem considera ca pretul quickmobile.ro este destul de bun. Desigur, sunt totusi 700 de lei diferenta, alegerea finala este a clientului.

6t mclaren

  • OnePlus 6T McLaren Edition 10GB RAM – 3999 lei
  • OnePlus 6T, versiunea standard 8GB RAM- 3099 lei

In mod automat, se recomanda o husa pentru acest telefon si astfel, nu vei mai vedea ca in partea din spate scrie McLaren si nici nu te vei mai bucura de jocul de culori (negru/portocaliu).

Apoi, nu vei simti nici diferenta de memorie RAM, 8GB sau 10GB. Cei 10GB RAM sunt pusi acolo in principal sa impresioneze, sa spune pentru marketing si pentru ca cei de la OnePlus sa ne arata ca si ei pot.

6t mclaren

Este adevarat ca te vei bucura de mai mult spatiu de stocare (128GB vs 256GB), mai ales ca acest telefon nu vine la pachet cu suport pentru cardurile de memorie. Noua este si tehnologia Warp Charge, aceasta va oferi autonomie pentru intreaga zi cu numai 20 de minute de incarcare.

OnePlus 6T McLaren Edition este totusi mai nou si sa spunem ca o idee mai atractiv. Cred totusi ca cei de la OnePlus ar fi putut lucra o idee mai mult la aceasta versiune considerata una de lux, mai multe imbunatatiri nu ar fi stricat. Pretul de lansare pare mare si chiar este mare, dar nu este un caz particular.