Acasă Stiri despre telefoane Preturi Drone Detalii Si Specificatii Tehnice

Preturi Drone Detalii Si Specificatii Tehnice

1

Preturi Drone Detalii Si Specificatii Tehnice

Drona (quadricopter) este un aparat de zbor fara pilot ce poate fi controlata cu ajutorul unui telefon mobil sau a unei telecomenzi. Ma refer aici la aceste gadgeturi pentru amatori si nu la cele profesionale.

Preturile dronelor au scazut destul de mult in ultima perioada si mi se pare o “jucarie” destul de interesanta. Din cate stiu, versiunile mai accesibile au aparut de curand pe piata iar pentru cativa zeci de dolari va puteti alege cu un aparat de zbor ce filmeaza chiar si la rezolutii 1080p, clipurile fiind stocate pe un card de memorie.

Exista diverse modele mai mult sau mai putin performante si in Romania, insa am gasit la preturi cu adevarat accesibile drone pe diverse siteuri straine ce ofera si transport gratuit sau garantie !

Una dintre cele mai ieftine drone ar fi modelul de AICI insa nu este dotata cu camera foto. Costa 37 de dolari, se incarca in 60 de minute si ofera cam 10 minute de zbor fiind recomandata in interior.

545tyUghstrhbsfdntitled

Una mai ieftina de exterior dotata si cu o camera video ar fi cea de AICI si modelul dotat cu camera de 2 MP costa in jur de 90 de dolari. Este capabila sa inregistreze clipuri in format HD iar autonomia este identica cu cea a modelului prezentat anterior.

5gdjhnyufiot76ytfgv

Ceva mai performanta si cu o garantie de 1 an de zile este modelul de AICI ce costa 180$ si este dotata cu monitor de control, camera video FHD 1080p, fabricata din plastic si fibra de carbon, durata de incarcare 40 de minute, cea de zbor 8 minute si raspunde la comenzi pe o distanta de 150m. Este dotata si cu circuit electronic ce o face mai stabila si mai usor de controlat.

44fshtrfdx

9099876t5rdfsx

O drona mai scumpa dar si mai dotata este cea de AICI, pretul ei ajungand pana la 1500 $. Insa vine cu control GPS ce-i asigura o precizie mare de zbor chiar si atunci cand bate vantul corectand automat pozitia, poate fi controlata pana la distante de 1.5 km, fabricata din metal si plastic, 6 canale si poate transporta o camera de tip GoPro. Poate afisa pe ecranul telecomenzii in timp real informatii utile precum altitudinea, temperatura, coordonatele GPS, distanta, etc.

3fgjmyufhgfd

4hmkhijyhtgfdcx

Iata si ce imagini poate captura o astfel de “jucarie”

Si la eMag am gasit un model interesant, terestru si destul de bine fabricat. Este o drona ce sare pana la 80 cm inaltime sau lungime, se poate intoarce la 90 sau 180 grade in mai putin de o secunda si chiar este capabila sa isi exprima starea prin sunete si animatii personalizabile in functie de cum este controlata.

Oferta poate fi vazuta AICI.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.