Acasă Jocuri pentru telefoane si tablete android Story Doodle Carte De Colorat Virtuala

Story Doodle Carte De Colorat Virtuala

0

Story Doodle Carte De Colorat Virtuala

Orice aplicatie sau joc pentru cei mici este intotdeauna asteptata si apreciata. Story Doodle – Coloring Book este o aplicatie/joc proaspat lansata ce ilustreaza o carte de colorat virtuala si este dezvoltata de Rombots Team, echipa romaneasca de aplicatii mobile din Timisoara.

Pentru moment sunt disponibile 4 povesti ilustrate:

-Little Red Riding Hood

-A Night before Christmas

-The Elves and the Shoemaker and The Story of Goldilocks

-Three Bears

screenshot1 Story Doodle Carte De Colorat Virtualascreenshot2 Story Doodle Carte De Colorat Virtualascreenshot3 Story Doodle Carte De Colorat Virtualascreenshot4 Story Doodle Carte De Colorat Virtuala

Ai la dispozitie o intreaga paleta de culori, doua moduri de a colora, posibilitate de salvare si de revenire cand doresti plus multe alte functii pe care le vei descoperi daca instalezi aceasta aplicatie gratuita.

O poti descarca de AICI.

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here