baterie

eMag ne arata primul telefon cu pret redus de Black Friday 2021

eMag ne arata primul telefon cu pret redus de Black Friday 2021

eMag ne arata primul telefon cu pret redus de Black Friday 2021 – Incepand de ieri, magazinul a inceput sa ne afiseze o serie de reduceri care vor fi prezente incepand cu data de 12.11.2021.

Daca ieri ne aratau ceva preturi reduse la bere, scaune de birou, detergenti sau masini de gaurit, astazi avem primele oferte in materie de telefoane mobile sau televizoare. La prima vedere, preturile sunt foarte bune. M-am concentrat mai mult pe telefonul afisat, dar si pe televizor.

Telefon mobil Samsung Galaxy S20 FE (2021), Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Cloud Lavender. Pret acum – 2699 lei. Pret de Black Friday – 1899 lei. Dar trebuie sa stiti ca pretul cel mare nu este chiar cel de acum, in momentul acesta telefonul costa 2499 lei pe eMag, dar prin compari.ro l-am gasit (acum) si la 2128 lei. Deci, va fi probabil cel mai mic pret de pe piata in acel moment, insa NU cu mult.

Telefon cu pret redus la eMag de Black Friday 2021

telefon emag black friday 2021

Cu siguranta ca vor mai fi reduceri la telefoane, multe dintre ele vor avea un pret mai mic. Ma astept ca anul acesta Black Friday sa fie ceva mai sarac in oferte, sunt multe motive care ma fac sa cred asta. De la faptul ca ANPC sta cu ochii pe magazine si pana la criza componentelor.

AICI vedeti toate ofertele pe care deja le-au anuntat pentru Black Friday.

Continuam cu acel televizor. LG 55UP75003LF, 139 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa G. In mod clar, pretul de 1699 lei va fi unul super bun. Acum, el costa 2399 lei. Am urmarit tot anul pretul la televizoare si mi-am cumparat prin vara unul tot de 139 cm, dar era un TCL, nu LG. Vreau sa spun ca in perioada respectiva, nu gaseai nimic mai ieftin (cu Android) care sa aiba o diagonala mare, TCL era singura optiune.

eMag ne arata primul telefon cu pret redus de Black Friday 2021

Ramane sa vedem cate bucati vor fi reduse la acest pret, ceva imi spune ca foarte putine si oricum, sansele sa-l prind ar fi fost minime. Mai este si acel laptop de la Asus, pretul de 799 lei va fi cu siguranta cel mai mic de pe piata.

Insa, trebuie sa va ganditi daca aveti nevoie cu adevarat de un laptop cu Celeron si cu numai 4GB memorie RAM. Probabil ca este unul dintre cele mai slabe procesoare pentru Windows. Dar este bun strict pentru activitatile office. Si la 799 lei, nu prea avem de ce sa comentam. Si in acest caz, ma astept sa fie numai cateva bucati. Singurul meu link de afiliere este AICI.