Connect with us

Stiri despre telefoane

Prima poza reala cu OnePlus 8 Pro, display perforat ce revine in 2020

Published

on

Prima poza reala cu OnePlus 8 Pro, display perforat ce revine in 2020, din pacate – Aceasta ar fi prima concluzie pe care o pot trage, dupa ce am vazut presupusele poze reale ce infatiseaza acest telefon.

Putina dezamagire si o spun deoarece, am ales un OnePlus 7 PRO, fix multumita unui design full screen. Fara notch, fara gauri, fara orice altceva, un ecran complet, asa cum este firesc sa fie.

Este destul de posibil ca pozele sa fie reale, asta in cazul in care cineva nu le-a trucat foarte bine. Astfel, ecranul ar urma sa fie asemanator celui pe care-l vedem daca ne uitam spre Samsung Galaxy S10 Plus.

Advertisement

Pentru cei ce nu stiu despre ce este vorba, exista doua camere foto secundare (pt. selfie), acesta sunt integrate chiar in display. In acest mod, nu mai putem discuta despre o experienta multimedia de invidiat. In zona respectiva, ecranul va fi negru / imaginea va fi intrerupta in zona respectiva.

In rest, telefonul nu ar fi diferit cu mult fata de versiunea deja existenta pe piata, ma refer la OnePlus 7 PRO. Display curbat, diagonala mare, se observa clar si acel slider pentru trecerea rapida a telefonului in diverse moduri (silentios/vibratii/standard).

Nici partea din spate nu ar arata foarte diferit fata de modelul lansat anul acesta, 2019. Un setup asemanator al camerelor foto principale, fara senzor de amprente clasic, se observa si logo-ul 5G.

Advertisement

Teoretic, acesta este numai un prototip, OnePlus 8 PRO, nu este asteptat sa apara chiar in prima parte a anului 2020, asta daca nu cumva cei de la OnePlus, ne pregatesc o surpriza.

Nu este singura veste neplacuta, recent am aflat si vesti despre OnePlus 8, cel fara PRO. Conform primelor zvonuri si randari, nici acest model nu ar urma sa fie scapat de un astfel de design. Dar macar in cazul versiunii standard, gaura din ecran ar urma sa fie mai mica, o singura camera pt. pozele selfie.

Intrebarea principala ramane. Cine are nevoie de 2 camere frontale? Pentru ce?

Advertisement

via

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Melegh Attila

    noiembrie 11, 2019 at 13:08

    Si eu a-și vrea un telefon din OnePlus 8.Masi bucura cu un telefon OnePlus8.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des