Acasă Stiri despre telefoane

Solana Saga lansat, telefon Android cu pret de 1000 USD

0

Solana Saga lansat, telefon Android cu pret de 1000 USD si care vine la pachet cu un set unic de funcții integrate cu blockchain-ul Solana, tehnologie mai putin cunoscuta in Romania. Dar, fiind o lansare noua si interesanta, merita sa discutam putin pe marginea acestui subiect.

Telefonul Saga va putea sa efectueze tranzacții cu ușurința și în siguranța, fiind în același timp capabil sa gestioneze activele digitale, cu siguranta adresandu-se unui public mai limitat, dar pretentios si atent la aceste detalii. 

Partea de hardware este conceputa si dezvoltata de catre compania OSOM, cea formata din fostul personal Essential, acestia ne promit spre finalul acestui an si modelul OV1. 

Solana Saga

„Saga pornește de la primele principii pentru a crea o experiență mobila pentru indivizi, dezvoltatori și participanți la ecosistem, care deschide o nouă eră a mobilității. Lumea are nevoie de hardware nou pentru a îmbrațișa viitorul care este web3, iar construirea unui ecosistem care sa priveasca viitorul fara a fi împovarat de ecosistemele moștenite din trecut este extrem de provocatoare pentru noi” – Jason Keats, CEO OSOM.

solana saga pret

Solana Saga are un procesor Snapdragon 8+ Gen 1, varf de gama in industrie. Procesorul este acompaniat de 12GB memorie RAM, stocarea interna se opreste la 256GB. Ecranul are o diagonala de 6.67 inch si tehnologie AMOLED.

Sistemul de operare se bazeaza pe Solana Mobile Stack, oferind securitate și capabilitati adecvate pentru Web3. Doritorii vor putea sa-l cumpere incepand cu prima partea a anului 2023, dar trebuie sa se inscrie pe o lista si sa achite initial 100 de euro ca rezervare. Pretul final este de 1000 USD. 

Ce inseamna Web3? Un protocol pentru o noua versiune a internetului descentralizata și publica bazata pe blockchain. În Web3, datele nu sunt deținute de entitați centralizate, ci sunt partajate între utilizatori.

solana design saga

„Aproape 7 miliarde de oameni folosesc smartphone-uri în întreaga lume și peste 100 de milioane de oameni dețin active digitale – și ambele numere vor continua sa creasca”, a declarat Anatoly Yakovenko, co-fondatorul Solana, cel mai performant blockchain din lume. „Saga stabilește un nou standard pentru experiența web3 pe mobil.”

sursa foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.