Acasă Stiri Android Si Noutati OnePlus 8 Pro, revenire nefericita la display perforat in 2020?

OnePlus 8 Pro, revenire nefericita la display perforat in 2020?

0

OnePlus 8 Pro, isi face aparitia intr-o serie de imagini. Si chiar daca este usor prematur sa discutam despre telefonul ce va aparea nu mai devreme de jumatatea anului 2020, il putem analiza in cateva cuvinte.

Si chiar pe baza unor randari. Mai mult ca sigur, cei de la OnePlus, deja lucreaza la a opta generatie si randarile pot fi considerate destul de credibile, s-a mai intamplat asa cu telefoanele celor de la OnePlus.

*OnePlus este o companie infiintata in anul 2013, primul lor telefon fiind dezvaluit in aprilie 2014.

OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro oneplus 8 pro

Departe de a cunoaste specificatiile tehnice interne, insa ne putem lega putin de partea de design si in principal, de display. Majoritatea utilizatorilor prefera un display “curat”, putini sunt cei care iubesc ecranele cu notch, indiferent de tipul acestuia.

oneplus 8 pro

OnePlus 7 PRO, in momentul aparitiei, era primul smartphone cu display AMOLED (curbat) cu diagonala foarte mare si fara notch. Sa amintim si de rata de refresh, 90Hz. Acestea au fost si principalele atuuri ale telefonului, principalele caracteristici care au convins potentialul client, inclusiv pe mine.

oneplus 8 pro

Producatorul deja a confirmat ca absolut toate modelele pe care le vor lansa, vor fi dotate cu ecrane ce au o rata de refresh de minim 90Hz, este o veste excelenta. Din fericire pentru ei, prezinta numai cateva modele pe an.

Apoi, se spune ca OnePlus 8 Pro, nu ar avea de ce sa vina cu o diagonala mai mare de 6.7″, deja ar fi prea mare si inconfortabil. In linii mari, isi va pastra aspectul, este unul reusit si nici nu ar avea de ce sa-l schimbe.

De regula, producatorii redeseneaza de la zero un smartphone, dupa 2 sau 3 generatii. Asa s-a intamplat cu 7 PRO, complet diferit fata de 6. Deci, in materie de design, nu ne asteptam la prea multe. Poate laturi si mai inguste, poate mai multi senzori foto si in continuare, materiale premium. Si clar, cel mai puternic Qualcomm, poate Snapdragon 865.

oneplus 8 pro

Ne-am dori inclusiv incarcare wireless si rezistenta la apa sau praf. Dar in aceste conditii, nu cred ca ar putea sa-l mai vanda sub telefoanele de top produse de Samsung si probabil.

Interesanta randarile acestea, speram ca sa nu fie reale, cel putin sa nu mai vedem un display perforat in care sa se ascunda camera de selfie. Dar, nu este prima data cand aflam o astfel de veste. Recent, scriam despre Redmi K30 PRO si despre revenirea la camerele integrate in display, nu mai putin de 2 la numar.

In acest caz, nu este vorba despre o randare ci chiar despre o imagine oferita chiar de catre producator. Deci, mai mult ca sigur, K30 PRO, nu va avea o camera de selfie motorizata, asa cum s-a intamplat cu Redmi K20.

Din pacate, conform randarilor, OnePlus va merge tot in aceasta directie, revenirea la notch! Poate, o decizie total nefericita, speram sa nu se materializeze.

via

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here