Connect with us

Stiri despre telefoane

Primul telefon HMD ne aduce aminte de Nokia Lumia

Published

on

Primul telefon HMD ne aduce aminte de Nokia Lumia

HMD Global, compania cunoscută pentru revitalizarea brandului Nokia în segmentul de telefonie mobilă, se pregătește să facă un pas important prin lansarea primului său telefon sub propriul nume.

Recent, compania a schimbat numele contului NokiaMobile în HMD pe rețelele sociale și a oferit o primă privire oficială asupra modelului pe site-ul său, confirmând astfel speculațiile despre un nou telefon în dezvoltare.

Noul terminal, care încă nu are un nume oficial dezvăluit, ni se arată cu designul său care amintește de seria Nokia Lumia, datorită opțiunii de culoare roz și a unui modul de cameră rectangular, plasat pe un corp cu margini drepte.

Advertisement

Estetica Lumia ar sublinia dorința HMD de a menține elementele de design care au făcut brandul Nokia recunoscut și apreciat.

Primul smartphone HMD, momentan fara denumire oficială

Primul telefon HMD ne aduce aminte de Nokia Lumia

Primul telefon HMD ne aduce aminte de Nokia Lumia

HMD Global promite că noile sale telefoane vor fi durabile, distractive, rapide, sigure și accesibile. Deși compania nu a furnizat detalii concrete despre specificațiile tehnice ale telefonului, o imagine promoțională anterioară indică prezența unei camere principale de 108MP cu suport pentru stabilizare optică a imaginii (OIS).

Se speculează că telefonul va avea un ecran cu orificiu central pentru camera frontală. Probabil că va fi un mid-range adevărat, nu cred că vor veni direct cu un flagship, nici Nokia nu a mai avut așa ceva în ultima perioadă, sa fim seriosi…

În plus, conform informațiilor oferite de insiderul Evan Blass, HMD are în dezvoltare șase modele noi de telefoane, denumite Pulse, Legend, Pulse+, Legend Plus, Pulse Pro și Legend Pro.

Advertisement

Se așteaptă ca HMD Global să dezvăluie oficial primul său smartphone, alături de alte noi dispozitive, în cadrul evenimentului Mobile World Congress (MWC) din Barcelona, care va începe pe 26 februarie.

Primul telefon Nokia Lumia, Lumia 800 (foto jos), a fost lansat în noiembrie 2011, marcând debutul colaborării dintre Nokia și Microsoft.

Primul telefon HMD ne aduce aminte de Nokia Lumia

Parteneriatul a avut ca scop revitalizarea prezenței Nokia pe piața smartphone-urilor și a oferit o alternativă la sistemele de operare dominante la acea vreme, iOS și Android.

Advertisement

Lumia 800 a rulat pe Windows Phone 7.5 Mango și a fost lăudat pentru designul său elegant și calitatea construcției, moștenind aspectul popularului Nokia N9, care rula pe MeeGo.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des