Acasă Stiri Android Si Noutati Primul telefon romanesc 100% se lanseaza in noiembrie la Ramnicu Valcea

Primul telefon romanesc 100% se lanseaza in noiembrie la Ramnicu Valcea

3

Primul telefon romanesc 100% se lanseaza in noiembrie la Ramnicu Valcea, nu, nu este vorba despre Allview. In mod normal, asa am putea crede. Avand in vedere ca cei de la Allview spun ca au conceput de la zero modelul Infinity, ne asteptam sa ne anunte si fabricarea lui in Romania.

Legat de telefonul conceput de tinerii din Valcea, nu stim exact la ce se refera fraza “Primul smartphone fabricat la Râmnicu Vâlcea va fi lansat în luna noiembrie”, este si titlul reportajului aparut pe TVR. Din pacate, aflam cateva detalii, insa nu foarte multe.

Se pare ca “regele” este Stefan Epistatu, cel ce ne spune in clip ca a incercat sa vina cu un produs total nou pe piata. Este nou pe piata, insa nu stiu cat de inedit, ce suport va avea, cat de bine va rula, cat de bine va fi pus la punct, cum va sta cu garantia, etc.

Carcasa din aluminiu, display FHD si disponibil in 3 modele, preturile vor varia intre 1100 lei si 2000 lei. Cei ce au lucrat 4 ani la acest model ne asigura ca daca sunt probleme de ordin tehnic in primul an de utilizare, posesorul va primi, pe loc, un telefon nou.

Iata si clipul video, asteptam si noi lansarea! Pana atunci, nu prea stiu ce sa spun…multumesc lui Adi Andrei pt. pont.

3 COMENTARII

  1. 100% romanesc ar insemna ca placa de baza,procesoru,memoria ram,display-ul,softul. etc sa fie produse si asamblate in Romania. Avem noi linie tehnologica pt a produce asa ceva? Eu cred ca nu.
    O sa fie iar o rebranduire. Unora le place sa arunce cuvinte mari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here