Acasă Stiri Android Si Noutati

Probleme in paradis! Vicepreşedinte al Samsung Electronics arestat!

0
nofollow

Probleme in paradis! Vicepreşedinte al Samsung Electronics arestat si se pare ca problemele pentru cei de la Samsung par a nu se mai termina, stim cu totii ce s-a intamplat cu Note 7, Galaxy S8 are lansarea amanata si cine stie ce se va mai intampla in 2017, noi speram sa auzim numai de bine despre ei!

Totusi, moştenitorul gigantului sud-coreean Samsung a fost arestat vineri în cadrul unei anchete pentru corupţie şi trafic de influenţă care a dus la destituirea preşedintei ţării, Park Geun-Hye, a anunţat justiţia de la Seul.

‘S-a dovedit că este necesar să îl arestăm (pe Lee Jae-Yong) în lumina unor noi acuzaţii şi a unor noi dovezi’, a informat într-un comunicat un purtător de cuvânt al tribunalului. Vicepreşedinte al Samsung Electronics şi fiul al preşedintelui grupului, Lee Jae-Yong, 48 de ani, este acuzat că a oferit 43 miliarde de woni (35 milioane de euro) unei companii şi mai multor fundaţii înfiinţate de Choi Soon-sil, o veche prietenă a preşedintei Park Geun-hye, în schimbul sprijinul fondului public de pensii pentru un proiect controversat de fuziune a două din filialele Samsung în 2015.

CITESTE SI:  Noul NOKIA 8.1 PLUS cu gaura in display, aproape de lansare

Lee Jae-Yong a fost încarcerat într-un centru rezervat detenţiei provizorii după ce a apărut joi în faţa unei instanţe din Seul unde judecătorii au examinat cererea de arestare pe numele său. El este adevăratul conducător al Samsung după criza cardiacă suferită de tatăl său în 2014. Arestarea lui Lee Jae-Yong reprezintă o lovitură gravă dată Samsung, cel mai mare producător mondial de smartphone-uri, chipuri de memorie şi televizoare cu ecran plat, deoarece poate luarea unor decizii strategice cu privire la investiţii şi achiziţii.

sursa partiala

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here