baterie

Royole Flexpai 2 devine oficial, un alt telefon pliabil. Pret si pareri

Royole Flexpai 2 devine oficial, un alt telefon pliabil. Pret si pareri

Royole Flexpai 2 tocmai ce a fost anuntat in mod oficial, asta inseamna ca poate fi cumparat. Trebuie facuta aceasta precizare si asta deoarece in luna martie, el a fost prezentat impreuna cu o serie de dotari, dar fara pret si disponibilitate.

Prima varianta de Flexpai a fost lansata in data de 31.10.2018 si a putut fi cumparata din Romania, pretul era de 6999 lei. Unul dintre primele telefoane pliabile, dar la capitolul design, era sub concurenta de la Samsung sau Huawei.

royole flexpai 2

Prin ce s-a mai facut remarcata prima versiune? Roberto Escobar, fratele lui Pablo Escobar a lansat o versiune super ieftina (numai 350USD) si asa cum ne asteptam, telefonul a primit o carcasa aurita.

Acum, sa discutam putin despre noul Royole Flexpai 2. Nu stim daca si acesta va ajunge pe mainile familiei Escobar, dar cunoastem pretul. Este unul destul de piperat, adica 1250 euro in versiunea cu 8GB RAM si 1450 euro pentru 12GB RAM. 

Royole Flexpai 2 devine oficial, un alt telefon pliabil. Pret si pareri

Are un design mult mai atragator si arata chiar bine, se pastreaza inclusiv specificatiile tehnice de top prin procesorul Snapdragon 865. Producatorul sustine ca ecranul a fost mult imbunatatit, la fel si mecanismul de pliere.

Astfel, ni se promite un display neted, fara cute, chiar si dupa aproape 2 milioane de plieri. Panoul de tip “Cicada Wing 3S” este descris ca fiind “neted ca o oglinda” si are o diagonala de 7.8″ cu un raport 4:3 si o rezolutie 1440p.

Royole Flexpai 2 devine oficial, un alt telefon pliabil. Pret si pareri

Daca-l pliem, rezulta inca doua ecrane mai mici si destul de expuse zgarieturilor sau socurilor. Unul de 5.5″ si altul de 5.4″, ambele 16:9.

Trebuie sa retinem ca spre deosebire de Samsung Galaxy Fold 2 care isi protejeaza ecranul atunci cand este pliat, in acest caz, este fix invers. In rest, specificatiile tehnice nu dezamagesc!

Procesor Snapdragon 865, 8 sau 12GB memorie RAM si 128/256 ROM, Android 10 cu interfata WaterOS 2.0 si 4 camere foto principale. 16MP ultrawide, 8MP de tip telephoto cu 3x zoom optic, 64MP cea principala si pentru selfie, s-a ales un senzor de 32MP.

Va putea fi achizitionat de pe site-ul oficial la preturi ce incep de la 1250 euro. Telefonul are inclusiv 5G, conectivitate WiFi 6, acumulator de 4500 mAh, Bluetooth 5.1 si port USB 3.1.

Asteptam sa vedem ce magazin se va incumeta sa-l aduca in Romania si daca Escobar va scoate o versiune personalizata!