Acasă Stiri Android Si Noutati Promo gearbest.com, produse sub 19.99 USD pentru clienti noi

Promo gearbest.com, produse sub 19.99 USD pentru clienti noi

0
nofollow

Promo gearbest.com, produse sub 19.99 USD pentru clienti noi, “new buyer zone” mai exact. Aceasta este numele cu care magazinul ne intampina de data aceasta sau mai bine zis, incearca sa atraga clienti noi (regulamentul il gasiti in pagina principala).

Este vorba despre inca o campanie cu preturi accesibile, ceva de genul celei cu produse de 1 USD despre care am discutat AICI.

promo gearbest.com, produse sub 19.99 usd pentru clienti noi

De data aceasta, exista chiar 4 categorii principale, dupa cum urmeaza:

Produse sub 0.99 USD, sub 4.99 USD, sub 9.99 USD si sub 19.99 USD, toate sunt insa pe acceasi pagina, aceasta poate fi accesata AICI.

Nu va asteptati totusi la cine stie ce produse, nu este cazul sa discutam despre telefoane mobile, tablete cu Android sau alte gadgeturi sofisticate.

promo gearbest.com, produse sub 19.99 usd pentru clienti noi

Sunt produse accesibile pe care nu prea le vedem in Romania, de la tastaturi mini sau drone, pana la ochelari, casti, cabluri, folii, lanterne, etc.

Am observat totusi in cadrul promotiei principale si produse foarte scumpe, mi-a atras atentia drona XIAOMI Mi Drone cu inregistrare 4K. Aceasta nu este deloc ieftina, poate fi vazuta AICI.

promo gearbest.com, produse sub 19.99 usd pentru clienti noi

Asta nu este tot, in afara de categoria produselor foarte ieftine, mai intalnim si alte zone in care descoperim si telefoane mobile sau alte gadgeturi:

“Flash Sale”, magazinul ne promite reduceri de pana la 80%

“Cupon Summer Party”, reduceri pentru electronice si telefoane mobile, aici.

Pagina dedicata produselor Xiaomi, aici.

Si asta nu este tot, la finalul paginii princiaple, mai intalnim si alte categorii de reduceri. Pagina principala poate fi accesata AICI.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here