Connect with us

Stiri despre telefoane

Quickmobile CUMPARA telefoane prin Serice Return – Buy Back

Published

on

Quickmobile CUMPARA telefoane prin Serice Return – Buy Back, problema este ca iti da prea putini bani pe ele. Nu stiu ce fac cei de la Service Return cu ele, probabil ca le folosesc pt. piese de schimb.

Sau poate vor sa faca o afacere. Cert este ca af facut cateva simulari si nu prea mi-a placut ce am vazut. Recent, pe site-ul celor de la quickmobile.ro, in partea de sus, a aparut un mic banner:

Si ca orice om curios, am apasat acolo si am facut mai multe simulari. Spre deosebire de flip.ro, totul este mai simplu si cu cateva clickuri, afli cati bani primesti pe telefonul tau.

Advertisement

Cumpara telefoanele produse de Apple, OnePlus, Samsung, Huawei, Xiaomi si Nokia. Sunt destul de multe modele acolo si tot ceea ce trebuie sa faci, este sa apesi pe producatorul telefonului tau si apoi sa apesi pe model.

De precizat ca cei de la Service Return, se ocupa de reparatia telefoanelor aflate in garantie si cumparate de la quickmobile.ro.

Eu am incercat cu un Huawei, din curiozitate. Din lista, l-am ales pe cel mai performant, adica un Huawei P30 PRO. Deci, daca as vrea sa le vand telefonul, ar trebui sa completez un mic formular si sa raspund la urmatoarele intrebari:

Advertisement
 • Dispozitivul porneste si functioneaza normal ?
 • Display (sticla si LCD) sunt in stare foarte buna?
 • Sticla ecranului sta fixa, fara a fi departata de carcasa produsului?
 • Carcasa produsului este in stare foarte buna?
 • Butoanele sunt in stare foarte buna ?
 • Produsul prezinta urme vizibile de lichide?

Am bifat totul ca si cum telefon ar fi perfect, fara nicio problema. Pretul il primesti pe loc. Si pentru Huawei P30 PRO (128GB), mi-au oferit fix 250 euro, asta inseamna in jur de 1200 lei.

Mi se pare super super putin, dar asta este oferta celor de la Service Return. Rapid, am intrat pe OLX si am vrut sa vad cat costa un telefon intr-o stare identica. Sau mai bine spus, cu cat pot sa-l vad, “cum merge piata”, asa cum se mai spune.

Cu 1300 lei, se vinde un telefon cu sticla din spate sparta iar in jur de 2000 de lei, unul complet functional.

Am mai facut o simulare si de data aceasta am bifat ca fiind telefonul stricat complet. In cazul acesta, am primit 95 euro, in jur de 450 lei.

Advertisement

Dar este alegera lor, ramane de vazut daca vor avea parte de succes sau daca se vor decide sa ofere mai multi bani. Este un serviciu de Buy Back, dar nu am gasit si alte detalii. Ma gandeam ca poti da telefonul vechi si contravaloarea este scazuta din pretul unuia nou.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

 1. Neagu Elena Mihaela

  septembrie 29, 2021 at 16:23

  Bună ziua sunt Neagu Elena Mihaela din Brașov am vreo 3 telefoane care nu le mai folosesc cu mici defecte.Nokia 2,VFD528 acesta nu are nici un defect și un HTC Deșire 530 acesta are umpic ecranul crăpat dar funcțional.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des