baterie

Flip.ro, website nou ce-ti cumpara telefonul rapid, apoi il revinde

Flip.ro, website nou ce-ti cumpara telefonul rapid, apoi il revinde

Flip.ro, website nou ce-ti cumpara telefonul rapid, apoi il revinde – platforma lansata la finalul lunii octombrie si care poate fi confundata cu platforma olx.ro, cel putin la prima vedere. Insa, am aruncat o privire asupra acestui site si va pot spune ca nu este deloc asa.

Nu stiu ce succes va avea, cert este ca sunt la inceput si ca au o concurenta extrem de mare. Conform startupcafe, “platforma Flip.ro este o investiție de 120.000 de euro, realizata de fondul de investiții V7 Capital, deținut de Andrei Crețu și Iulian Cîrciumaru, co-fondatorii abonamentului la sport și ai rețelei naționale 7card, dar și a GapMinder (prin acceleratorul Techcelerator) și Difrnt Agency.”

Flip.ro, website nou ce-ti cumpara telefonul rapid, apoi il revinde

Spre deosebire de concurenta, de pe flip.ro, poti cumpara telefoane verificate si in acest mod, riscurile sunt mult mai mici.

  • Un avantaj este dat de faptul ca poti vinde si telefoane defecte, cei de la flip.ro le vor repara, le vor vinde si apoi pretul reparatiei ti se va scadea din pretul final.

Cum iti vinzi telefonul?

  • Ca dezavantaj, trebuie mentionat ca platforma nu accepta decat telefoane produse de Huawei, Samsung sau Apple, acestea fiind si cele mai cautate si mai raspandite terminale mobile din Romania.
  • Daca vrei sa-ti vinzi telefonul, acolo, vei afla imediat pretul pe care flip.ro ti-l ofera, este suficient sa selectezi producatorul, modelul, si alegi din lista prestabilita, dotarile pe care terminalul tau le are.
  • Cei de la flip.ro, spun ca iti poti recupera pana la 80% din valoarea initiala.
  • Dupa ce ai parcurs pasii de mai sus si ai aflat pretul pe care-l primesti, chemi curierul pentru ridicarea coletului sau poti sa-l depui personal la unul dintre cele 22 de puncte din București sau din tara. Apoi, iti alegi metoda prin care vrei sa-ti primesti banii

Aceasta este metoda prin care iti poti vinde telefonul.

Flip.ro, website nou ce-ti cumpara telefonul rapid, apoi il revinde

Dupa ce se vor efectua mai multe tranzactii, platforma va afisa si telefoane spre vanzare. Cele vandute, sunt verificate de catre tehnicienii IQFIX, pozele produselor vor fi cele reale, cumparatorul va primi si garantie de 100 de zile.

Teoretic, nu este deloc o idee rea, scade riscul de a fi pacalit si pana la urma, este o metoda mai civilizata. Ramane de vazut cat de bine va prinde, daca va avea succes si de ce nu, poate vor cumpara si telefoane ce nu sunt produse de catre Apple, Huawei sau Samsung. Catre flip.ro.