Connect with us

Stiri despre telefoane

Realme C30, telefon ieftin cu o singura camera foto

Published

on

Realme C30, telefon ieftin cu o singura camera foto si chiar de mult timp nu am mai vazut un design ce implica un singur senzor foto. De regula, pentru a ne impresiona sau pentru a ne atrage atentia, producatorii de telefoane ne propun cat mai multi senzori sau daca nu, macar un modul mare ce pare impunator.

Realme C30, telefon ieftin cu o singura camera foto

Iata ca mai sunt si exceptii, Realme urmand sa prezinte un astfel de smartphone. Unul de buget, dar nu neaparat urat sau respingator. O singura camera foto de 13MP si una selfie cu o rezolutie de 5MP. Probabil ar mai fi putut sa adauge una de 2MP macro plus 2MP pentru blur, se practica un astfel de setup.

Realme C30

Pretul inca nu a fost dezvaluit, dar aflam despre un MediaTEK Helio G80. Chipset destul de popular, il vedem la treaba in interiorul lui Samsung Galaxy M32, M22, A22, F22, Poco M2, etc. Putine puncte in AnTuTu, in jur de 200.000 in versiunea 8 a popularului benchmark.

Advertisement

realme c30 poza 2

Realme C30 va folosi si un standard ceva mai vechi pentru incarcare sau transfer de continut, observam un MicroUSB, aflam si de existenta unui jack de 3.5mm, inca prezent pe terminalele de buget. Lista de dotari mai cuprinde si un display HD+ cu o diagonala de 6.5 inch si o baterie de 5000 mAh. Asteptam aparitia.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des