Acasă Stiri despre telefoane

Realme C30, telefon ieftin cu o singura camera foto

0

Realme C30, telefon ieftin cu o singura camera foto si chiar de mult timp nu am mai vazut un design ce implica un singur senzor foto. De regula, pentru a ne impresiona sau pentru a ne atrage atentia, producatorii de telefoane ne propun cat mai multi senzori sau daca nu, macar un modul mare ce pare impunator.

Iata ca mai sunt si exceptii, Realme urmand sa prezinte un astfel de smartphone. Unul de buget, dar nu neaparat urat sau respingator. O singura camera foto de 13MP si una selfie cu o rezolutie de 5MP. Probabil ar mai fi putut sa adauge una de 2MP macro plus 2MP pentru blur, se practica un astfel de setup.

Realme C30

Pretul inca nu a fost dezvaluit, dar aflam despre un MediaTEK Helio G80. Chipset destul de popular, il vedem la treaba in interiorul lui Samsung Galaxy M32, M22, A22, F22, Poco M2, etc. Putine puncte in AnTuTu, in jur de 200.000 in versiunea 8 a popularului benchmark.

realme c30 poza 2

Realme C30 va folosi si un standard ceva mai vechi pentru incarcare sau transfer de continut, observam un MicroUSB, aflam si de existenta unui jack de 3.5mm, inca prezent pe terminalele de buget. Lista de dotari mai cuprinde si un display HD+ cu o diagonala de 6.5 inch si o baterie de 5000 mAh. Asteptam aparitia.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Realme C30
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
realme-c30-telefon-ieftin-cu-o-singura-camera-fotoRealme C30, telefon ieftin cu o singura camera foto si chiar de mult timp nu am mai vazut un design ce implica un singur senzor foto. De regula, pentru a ne impresiona sau pentru a ne atrage atentia, producatorii de telefoane ne propun cat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.