Connect with us

Stiri despre telefoane

Realme Race, primul telefon cu Snapdragon 888 si 12GB RAM

Published

on

Realme Race, acest model de telefon ar putea fi primul smartphone dotat cu procesorul Snapdragon 888, chipset proaspat anuntat. Ne asteptam la anuunturile producatorilor si cred ca vor mai aparea astfel de tactici.

Pe Facebook sau pe Twitter, vor incepe sa se laude cu modele noi si isi vor lipi denumirile de acest Qualcomm Snapdragon 888. Ramane de vazut cate dintre aceste anunturi se vor materializa si cate vor ramane la stadiul de promisiune.

Gsmarena.com a publicat si o captura de ecran ce ar fi fost facuta chiar cu acest telefon si in meniu, se observa codul acestui telefon mobil (RMX2202), dar si cateva detalii tehnice. Procesorul, memoria ram cu o capacitate de 12GB, 256GB stocare interna si sistemul de operare Android 11 cu interfata Realme UI 2.0.

Advertisement

Realme Race, primul telefon cu Snapdragon 888 si 12GB RAM

Nu lipseste nici fotografia care ne arata spatele acestui terminal, unul care ar putea fi confundat cu usurinta cu un Huawei Mate 40 PRO. Un design central si circular pentru camerele foto principale si logo-ul Realme.

Realme Race

Asteptam si alte detalii tehnice referitoare la acest presupus model sub brand Realme, insa sunt slabe sanse ca el sa fie prezentat mai devreme de luna ianuarie a anului 2021.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des